status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 από 1000 μεριές βγάζεις χρήμα και πάλι δεν έχεις :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ερώτηση: Ποια Prepaid παίρνει την μικρότερη προμήθεια? Νομίζω ότι είναι ώρα πάρω μία. Μετά δεν νομίζω να είναι τόσο επιστήμη να τα στείλω στο Paypal...
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 κάνει ότι δεν έχει ο Εβραίος.... είναι ευρέως γνωστό αυτό... (Λούσι... Εβραίος...) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ερώτηση:Ποια Prepaid παίρνει την μικρότερη προμήθεια? Νομίζω ότι είναι ώρα πάρω μία. Μετά δεν νομίζω να είναι τόσο επιστήμη να τα στείλω στο Paypal... μισό να πει ο Κλαίν για την prepaid της Πειραιώς και μετά το συζητάμε
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 κάνει ότι δεν έχει ο Εβραίος.... είναι ευρέως γνωστό αυτό... (Λούσι... Εβραίος...) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** μισό να πει ο Κλαίν για την prepaid της Πειραιώς και μετά το συζητάμε :lol::lol::lol: Μου κατσέ ρε... Επειδή έχει το καλύτερo interface για online... Προμήθειες κ μλκειες δεν ξέρω edit: μακράν το πιο απάλευτο το έχει η alpha..
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άραγε εκμεταλλεύεται κι τους επαίτες στα φανάρια ; :ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Άραγε εκμεταλλεύεται κι τους επαίτες στα φανάρια ; :ρ εννοείται... δίνει χαλασμένα μπαλάκια του τένις σε παιδάκια, τα στέλνει στα φανάρια για να τα βλέπει ο κόσμος και να τα λυπάται...
Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Πιες καφέ Aπαλευτοι οι γιατροι, απαλευτοι ...
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Το κατα δύναμην... Ο Φτωχούλης του Θεού..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 η μικρή μας η Λουλού δεν πάει πολύ καλά τον τελέ καιρό... παρακαλώ να της δίνεται αγάπη, φροντίδα και προδέρμ ή απλά να μην βρίσκεστε στον δρόμο της...
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 η μικρή μας η Λουλού δεν πάει πολύ καλά τον τελέ καιρό... παρακαλώ να της δίνεται αγάπη, φροντίδα και προδέρμ ή απλά να μην βρίσκεστε στον δρόμο της... Βουρ για το Νταού Πεντέλης τι βλέπω :Ρ Άντε βρε θα είσαι και σε καλή γειτονιά :Ρ
little loulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Νυστάζω... Πιες καφέ Aπαλευτοι οι γιατροι, απαλευτοι ... ο καθενας με τον πονο του.. η μικρή μας η Λουλού δεν πάει πολύ καλά τον τελέ καιρό... παρακαλώ να της δίνεται αγάπη, φροντίδα και προδέρμ ή απλά να μην βρίσκεστε στον δρόμο της... :confused: #@#@@#@#$@%%@!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.