ANHLIKOS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 να χειροκροτήσω??!!! Να δωσω την συμπαράστασή μου και την αλληλεγγύη μου σε οσους ξεχνάνε οτι εχουν μσν (μεσα σ αυτους ειμαι και γω!)
freedubus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Απο τη στιγμή που όλοι έχουμε μια κάμερα στο χέρι και τραβάμε θα έπρεπε να παρακολουθούμε και μερικά μαθήματα σκηνοθεσίας και βιντεοληψίας ε. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, σε κάθε βίντεο ντοκουμέντο τα ίδια: ο λήπτης παίζει με το ζούμ, τρέμει το χέρι του και στο μπακγκράουντ μια καργια που δε βγαζει το σκασμό, σχολιάζοντας και λέγοντας συνέχεια "ρε μαλάκα αυτό, ρε μαλάκα το άλλο".
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Απο τη στιγμή που όλοι έχουμε μια κάμερα στο χέρι και τραβάμε θα έπρεπε να παρακολουθούμε και μερικά μαθήματα σκηνοθεσίας και βιντεοληψίας ε. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, σε κάθε βίντεο ντοκουμέντο τα ίδια: ο λήπτης παίζει με το ζούμ, τρέμει το χέρι του και στο μπακγκράουντ μια καργια που δε βγαζει το σκασμό, σχολιάζοντας και λέγοντας συνέχεια "ρε μαλάκα αυτό, ρε μαλάκα το άλλο". τί σε κάνει και πιστεύεις ότι δεν ήταν ο κάργιο(λο)ς στο μπακράουντ ; προφητικό : Συγκλονιστική στιγμή!http://img511.imageshack.us/img511/360/woooowwww.jpg καλά, μόλις τον έδωσες πολύ άσχημα...
freedubus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τί σε κάνει και πιστεύεις ότι δεν ήταν ο κάργιο(λο)ς στο μπακράουντ ; Αφού δεν υπάρχει εικόνα, τα αυτιά μου, και η φωνή που ακούγεται. Να ανήκει σε αρσενικό λαρύγγι είναι against the odds. Εξάλλου οι Άντρες δε μιλάνε άσκοπα, κατανοούν τη σοβαρότητα των στιγμών και σιωπούν.
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού δεν υπάρχει εικόνα, τα αυτιά μου, και η φωνή που ακούγεται. Να ανήκει σε αρσενικό λαρύγγι είναι against the odds. Εξάλλου οι Άντρες δε μιλάνε άσκοπα, κατανοούν τη σοβαρότητα των στιγμών και σιωπούν. εγώ πάλι είμαι βέβαιος ότι η κάργια (...ΠΟΛΥ κάργια όμως, συμφωνούμε, ευχαρίστως θα της έρριχνα multiple bitchslap) κρατούσε την κάμερα.... Ο άλλος, το φανάρι
freedubus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα χειρότερα τότε, είναι απαράδεκτο να κάνει ο εικονολήπτης το σχολιασμό. Αλλα αυτή εκει, και να τραβήξει βίντεο, και να σχολιάσει, και να πεί τη μαλακία της, και ζουμ να κάνει, και δεν καταλαβαίνει απο που ακούγονται οι μπαλωθιές και πού είναι το ελικόπτερο. Τον άλλο μέσα δεν τον αφήνει να πεί μια σωστη κουβέντα. Την αντιπάθησα πιο πολύ τώρα. Μultiple dickslap θέλει. Από όλους τους κρατούμενους.
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 all abοard πρώτη προγραμματισμένη πτήση στις 29 Φλεβάρη
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 all abοard πρώτη προγραμματισμένη πτήση στις 29 Φλεβάρη Μισο λεπτο !
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν,άσχετο κουίζ,αλλά μιας και εντυπωσιάστηκα,πόσο τον κάνετε τον από κάτω?? Επίσης δεδομένου ότι σας υποψιάζω,πόσο θα τον κάνατε αν απλά τον βλέπατε και δεν είχατε χιντ ηλικίας? =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.