teo64x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 τι να πουμε κι εμεις που ξυπναμε απο τις 8 χωρις να υπαρχει λογος!!!! Αν δεν υπάρχει λόγος... Λυπάμαι.
status Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ιερά εξέτασης... Ιερά κωλονοσκόπιση μην σου πω κιόλας... Τα επιχειρήματα όμως είναι ακράδαντα...έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα... (από τα γέλια:Ρ) Βασικά το μέγκα φταίει που έδειξε και το Wallstreet 3 μέρες πριν κλείσει το χρηματιστήριο της Ρωσίας και ξεκινήσει η οικονομική κρίση... ΣΥΝΠΤΩΣΗ;;;; :p:p:p:devil::devil:
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλά εγώ πάω να το σβήσω πάντως το έργο από το σκληρό γιατί καινούργιο μηχάνημα είναι δε λέει να πληρώνω τις μαλακίες του Brown και του Howard. Θα κατεβάσω και 10 πατερημά σε flac να είμαι καλυμμένος.
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε σεις.... τον αγιασμό τον ρίχνω έτσι στο πισι μέσα ή μόνο σε υδρόψυξη δουλεύει;
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε σεις.... τον αγιασμό τον ρίχνω έτσι στο πισι μέσα ή μόνο σε υδρόψυξη δουλεύει; στο πιτσι θέλει να τον ρίξεις πιτσιλιτά κρυάδα....ε?
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 και το φυτό που βουτάνε στο νερό τι είναι; μαϊντανός ή από το άλλο ... που είχε ο θείος και τον μπουζουριάσανε;
status Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε σεις.... τον αγιασμό τον ρίχνω έτσι στο πισι μέσα ή μόνο σε υδρόψυξη δουλεύει; νομίζω δουλεύει και σκέτο χωρίς την 2α παρουσία water block
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 o Teo μου είπε για την ροζ του οδοντόβουρτσα στο msn.. είναι αυτή μισό να ετοιμάσω τώρα το κατιτίς μου στο photoshop
teo64x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Επιβεβαιώνω... Annatar says (2:03 μμ): *Καλημέρα άλεξ. AlexZzZ says (2:04 μμ): *sta diala kolopedo Annatar says (2:04 μμ): *Μα γιατί; AlexZzZ says (2:04 μμ): *kai ksipnises kai tora ... tsoglane Annatar says (2:05 μμ): *ΧΘες *Πήγα να αλλάξω οδοντόβουρτσα *Και ανοίγω να δω τι αποθέματα είχα για καινούρια AlexZzZ says (2:05 μμ): *ti tha akouso pali Annatar says (2:05 μμ): *και βλέπω μία *ροζ *εντελώς ροζ AlexZzZ says (2:05 μμ): *na po oti den to perimena? AlexZzZ says (2:06 μμ): *miso na kano screenshop Annatar says (2:06 μμ): *Είπα να τη βγάλω φωτογραφία και να γράψω "Solidarity to Alexzzz" *Αλλά μετά λέω άσε.. *Να σου πω *Να τη βγάλω μία φωτό; *Ή θα φάω το κεφάλι μου; AlexZzZ says (2:07 μμ): *to exeis idi faei Annatar says (2:07 μμ): *Με φωτό είναι πιο δυνατό. Annatar sends: Annatar says (2:10 μμ): *Να τη. *Πραγματικά φοβάμαι τι θα γίνει από εδώ και μετά. * * Transfer of "P1010032.JPG" is complete. * Annatar says (2:11 μμ): *Θα το μετανιώσω πολύ ή πάρα πολύ; *Αυτό πες μου μόνο. AlexZzZ says (2:11 μμ): *para poli Annatar says (2:11 μμ): *Οκ. AlexZzZ says (2:11 μμ): *sorry *para ma para poli Annatar says (2:11 μμ): *Ααα *Εντάξει τότε. Annatar says (2:15 μμ): *Άλεξ τι πας να κάνεις; Φοβάμαι. AlexZzZ says (2:15 μμ): *akoma tipota... *alla molis mou erthi mia kali idea esi tha tin plioriss Annatar says (2:15 μμ): *Λολ. Annatar says (2:16 μμ): *Τουλάχιστον να μου στείλεις λινκ μην τυχόν το χάσω. AlexZzZ says (2:19 μμ): *xa... to vrika *anigo photoshop Annatar says (2:19 μμ): *Oh god. *Εγώ σου έδωσα ωμά δεδομένα *Κι εσύ θα τα κάνεις φώτοσοπ; Annatar says (2:20 μμ): *Τότε θα σε αμφισβητήσουν όλοι *Αλλά για να δούμε...!! AlexZzZ says (2:20 μμ): *den me les... pires tin olympus telika? apo to onoma tis photo afto vlepo Annatar says (2:20 μμ): *Τι πήρα τελικά ρε συ *Δεν έψαχνα εγώ φωτογραφική *Εγώ την είχα εδώ γενικώς AlexZzZ says (2:21 μμ): *kala pos nomiza oti mazi milousa me gia tin fotografiki raaaa? Annatar says (2:21 μμ): *Εμ.. AlexZzZ says (2:22 μμ): *den thimame pou den thimame polla, arxizo na thimame kai lathos tora... gamise ta Annatar says (2:22 μμ): *Άντε δούλευε *Περιμένω να δω *Τι θα δω με το φώτοσοπ ¨Π *;P AlexZzZ says (2:22 μμ): *kati mikro re... den eixa k tin empnefsi Annatar says (2:28 μμ): *ffffuuuu AlexZzZ says (2:29 μμ): *me tifloses re... poso flas evales stin photo? Annatar says (2:29 μμ): *Α δεν ξέρω από αυτά *Ένα στα γρήγορα τράβηξα.
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 απλά προσέξτε την πρόταση "Annatar says (2:29 μμ): *Α δεν ξέρω από αυτά *Ένα στα γρήγορα τράβηξα." ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***
teo64x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ποστάρει κανείς, όλοι έχουν συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.