alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ε αν δεν έχει ασχοληθεί με gaming για πολλά χρόνια... Δεν είναι περίεργο. σταμάτα να γλείφεις ρε...
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μπα εδώ και κάνα μήνα πάω τοίχο τοίχο με τον βελζεβούλη... Καλύτερα να μαστε σίγουροι
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ξέρω οτι σας εχει φαει η αγωνια... ενημερωνω οτι πηγα τελικα στο ντοκτορ και μου διεγνωσε μια ωραιοτατη δισκοκηλη 10 μερες ξαπλα λοιπον αναδουμε... ηδη δεν την παλευω...
teo64x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ξέρω οτι σας εχει φαει η αγωνια... ενημερωνω οτι πηγα τελικα στο ντοκτορ και μου διεγνωσε μια ωραιοτατη δισκοκηλη 10 μερες ξαπλα λοιπον αναδουμε... ηδη δεν την παλευω... Πιες καφέ. Περαστικά.
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 εχμ...έχω 2 φακέλους με μουσική, χύμα mp3 μέσα...στον έναν έχω λίγο απ'όλα στον άλλον έχω μόνο disco. Τα αρχεία είναι διπλά, δλδ τα disco του 2ου φακέλου είναι και στον 1ο. Θέλω να φτιάχω συντομεύσεις απο τα disco mp3 του πρώτου φακέλου...ώστε να σβήσω τον 2ο και να κερδίσω περίπου 1GB χώρο...μιλάμε για 250 αρχεία οπότε το manual το αποκλείω... σκέφτηκα να διαγράψω τα disco του πρώτου φακέλου και να κρατήσω μόνο τον δεύτερο... καμιά ιδέα κανείς?
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά... Εφόσον όλα αυτά που λές είναι disco... Delete all
teo64x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά...Εφόσον όλα αυτά που λές είναι disco... Delete all Συν ένα.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Χαχαχαχχαχαχαχα Γελάστε υπεύθυνα.! :Ρ i facepalmed Μπήκε το 2009, ξυπνάτε γαμώωωωω
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 είναι άγνωστοι/απόρρητοι οι υπόλοιποι παραλήπτες
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 είναι άγνωστοι/απόρρητοι οι υπόλοιποι παραλήπτες θενκς. σπαμ ηταν ουτως η αλλως. αλλα εκλασα πατατες. εχουμε φαει κανονικο φακελωμα.
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ξέρω οτι σας εχει φαει η αγωνια... ενημερωνω οτι πηγα τελικα στο ντοκτορ και μου διεγνωσε μια ωραιοτατη δισκοκηλη 10 μερες ξαπλα λοιπον αναδουμε... ηδη δεν την παλευω... περαστικα.37 ενεσεις εφαγα διπλες βιταμινη και λαδιου, πως την λενε την ρουφιανα και τσουζει ,για να γλυτωσω το νυστερι.δυο μεσοσπονδυλιοι εχουν κανει φτερα .περαστικα και κανε καμια ενεση απο τωρα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αουτς.... δε είμαι τόσο χάλια... αλλά σε λίγα χρονάκια με βλέπω να τρώω και εγω τις ενεσούλες μου... Σε λίγες μέρες περιμένετε τοπικ: ζητείται imba καρέκλα γραφείου..
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αουτς.... δε είμαι τόσο χάλια... αλλά σε λίγα χρονάκια με βλέπω να τρώω και εγω τις ενεσούλες μου... Σε λίγες μέρες περιμένετε τοπικ: ζητείται imba καρέκλα γραφείου.. αν δεν σου μαγκωσε το νευρο του ποδιου θα την βγαλεις καθαρη χαλαρα ,αλλα προσεξε το βαρος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.