Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ευτυχως ουτε νευρο μαγκωσε, ούτε προβλημα με το βαρος εχω... (Με περισπούδαστο ύφος) ενα παλιο τραυμα μεταξυ 4ου και 5ου σπονδυλου έχω σε συνδυασμο με το οτι εκλεινα 15ωρα στην ιδια ψιλοδιαλυμένη καρέκλα διαβάζοντας (καλοοοοοοο). * Βασικά αυτή η ρουφιάναη καρέκλα έκανε τη ζημια...
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν σου μαγκωσε το νευρο του ποδιου θα την βγαλεις καθαρη χαλαρα ,αλλα προσεξε το βαρος σου. ρε παιδια πως την παθαινεις τετοια δουλεια; απο βαρη; απο αποτομες κινησεις;
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια πως την παθαινεις τετοια δουλεια; απο βαρη; απο αποτομες κινησεις; βαρη ευα και αποτομες κινησεις.+ την υγρασια απο τα καραβια σε μενα.
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 βαρη ευα και αποτομες κινησεις.+ την υγρασια απο τα καραβια σε μενα. ποσο αποτομες κινησεις δλδ; παιζει κανα ρολο αν εχεις ευλιγισια η αν εισαι γενικως σκουριασμενος
Chrisxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Απότομες κινησεις, σηκωμα βαρους, καταπόνηση μέσης κλπ... Γενικα το 80-90% των ενηλικων κάποια στιγμή θα εχει πρόβλημα με τη μεση του.
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Απότομες κινησεις, σηκωμα βαρους, καταπόνηση μέσης κλπ... Γενικα το 80-90% των ενηλικων κάποια στιγμή θα εχει πρόβλημα με τη μεση του. πρωτη φορα στα 23 και μετα στα 27 μου εριξε στα αφτια.
leftermann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Απότομες κινησεις, σηκωμα βαρους, καταπόνηση μέσης κλπ... Γενικα το 80-90% των ενηλικων κάποια στιγμή θα εχει πρόβλημα με τη μεση του. Όταν γίνεις καλά (σύντομα σου εύχομαι): 1. πέτα την καρέκλα σου και ξηλώσου να πάρεις μια καλή. Αν κάθεσαι πολλές ώρες πάνω της, είναι επένδυση στην υγεία σου. 2. κάνε την σωστή θέση - στάση εργασίας (ή διαβάσματος ή δενξερωγώ τι άλλο) κανόνα, 3. βάλε την άσκηση (οσφυικής μοίρας κυρίως) στην ζωή σου. Περαστικά.
little loulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα σας.. Ζητειται ευγενης νεαρος-νεαρα,αξιοπιστος-η,με θεληση και υπομονη για να αντεξει την ουρα που θα υπαρχει για την πληρωμη λογιαριασμων νερου και δεης.Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου.Διδεται ικανοποιητικη αμοιβη.Περιοχη:Πατρα Ευχαριστω
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα σας..Ζητειται ευγενης νεαρος-νεαρα,αξιοπιστος-η,με θεληση και υπομονη για να αντεξει την ουρα που θα υπαρχει για την πληρωμη λογιαριασμων νερου και δεης.Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου.Διδεται ικανοποιητικη αμοιβη.Περιοχη:Πατρα Ευχαριστω μακρια εισαι !τα κοινοχτηστα τα εδωσες?
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ξέρω οτι σας εχει φαει η αγωνια... ενημερωνω οτι πηγα τελικα στο ντοκτορ και μου διεγνωσε μια ωραιοτατη δισκοκηλη 10 μερες ξαπλα λοιπον αναδουμε... ηδη δεν την παλευω... περαστικά παιδί... --- ρε τι μα'ακίες ματς ήταν αυτά σήμερα... αν τα έβλεπα σπίτι θα με έπαιρνε σίγουρα ο ύπνος
little loulou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μακρια εισαι !τα κοινοχτηστα τα εδωσες? φτου..εχω και τα κοινοχρηστα..
teo64x Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα σας..Ζητειται ευγενης νεαρος-νεαρα,αξιοπιστος-η,με θεληση και υπομονη για να αντεξει την ουρα που θα υπαρχει για την πληρωμη λογιαριασμων νερου και δεης.Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου.Διδεται ικανοποιητικη αμοιβη.Περιοχη:Πατρα Ευχαριστω Πόσο ικανοποιητική;
klainmaingr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Mu-inter ήταν για τα ανάθεμα πάντως... Πολλές ευκαιρίες.. 0 γκόλ.. και πολύ χασμουρητό... Και γω αν το έβλεπα σπίτι θα είχα λιώσει στον ύπνο σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.