Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εεε..η υποθεση ειναι τι πρεπει να περασω μεχρι να μπορω να πληρωνω μεσω winbank:-(

Ανοίγεις ένα λογαριασμό...

Κάνεις μια αίτηση...

Παίρνεις αμέσως τους κωδικούς...

Μπαίνεις στο Online interface

Ενεργοποιείς την λήψη του extrapin στο τηλέφωνο σου..

Profit :)

Όλα τα παραπάνω είναι 1 ώρα δουλειά στο σύνολο.. για να γλυτώσεις ουρές για την υπόλοιπη ζωή σου :D

Επειδή καθημερινά πρέπει να κάνω διάφορες συναλλαγές για λογαριασμό του boss η winbank με έχει σώσει...

Έχω δοκιμάσει και όλες τις άλλες ιντερνετικές αλλα δεν παλεύονται..

Κάποτε αυτό το έκανα πηγαίνοντας στις τράπεζες... Απαλεψιά..

edit: Όλοι κοιμόμαστε toufa. Ο ύπνος είναι βασική διαδικασία για τη διαβίωση μας.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ανοίγεις ένα λογαριασμό...

Κάνεις μια αίτηση...

Παίρνεις αμέσως τους κωδικούς...

Μπαίνεις στο Online interface

Ενεργοποιείς την λήψη του extrapin στο τηλέφωνο σου..

Profit :)

Όλα τα παραπάνω είναι 1 ώρα δουλειά στο σύνολο.. για να γλυτώσεις ουρές για την υπόλοιπη ζωή σου :D

Επειδή καθημερινά πρέπει να κάνω διάφορες συναλλαγές για λογαριασμό του boss η winbank με έχει σώσει...

Έχω δοκιμάσει και όλες τις άλλες ιντερνετικές αλλα δεν παλεύονται..

Κάποτε αυτό το έκανα πηγαίνοντας στις τράπεζες... Απαλεψιά..

καλά ολ' αυτά κλάιν, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν είναι ληγμένοι οι λογαριασμοί - και πόσο μάλλον κομμένες οι παροχές υπηρεσιών...

Δημοσ.
καλά ολ' αυτά κλάιν, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν είναι ληγμένοι οι λογαριασμοί - και πόσο μάλλον κομμένες οι παροχές υπηρεσιών...

klain??:confused:αληθεια λεει??:confused:

Δημοσ.

Νομίζω πως τελικά δεν ισχύει αυτό (και γω αυτό νόμιζα αλλα στην ΕΥΑΘ που πήγα προχθές μου είπαν οτι δεν έχει σημασία) και όντως εφόσον καταβάλεις το ποσό δεν τους νοιάζει...

Αλλα θα το διπλοτσεκάρω...

Απο την άλλη αν έχεις αυτή την ευκολία, δύσκολα (εφόσον έχεις τα χρήματα) δεν ξεμπερδεύεις άμεσα με όποιο λογαριασμό έρχεται :)

Θα την βάλω sign μου φαίνεται...

Όταν βλέπω κόσμο να στοιβάζεται στις ουρές γελώ... :P

Δημοσ.

Σχετικα με κομμενους λογαριασμους:

1. ΔΕΗ κοβεται συνηθως αφου έχει ερθει ο 2ος και είναι κοντα σε ημερομηνια να ερθει ο 3ος. (24 ευρω να το συνδεσουν ξανα :mad: εχεις ρευμα μετα απο λιγες ωρες)

2. ΟΤΕ: κοβεται λίγο πριν ερθει ο 2ος. (Κανα 4αρι ευρω να το συνδεσουν ξανα. Κλαιν δλδ..)

3. Νερο: Δεν κοβεται ποτε μετα τον 2ο λογαριασμο στελνουν ειδοποιησεις οτι θα στο κοψουν (αρκετες ειδοποιησεις αλλά δεν το κοβουν ποτε)...

Δημοσ.

Ναι όταν στο έχουν κόψει πάς για επανασύνδεση...

Αλλα αν είναι απλα ληγμένος δεν παίζει prob..

Chris μάλλον κάποιος αφήνει πολλούς απλήρωτους λογαριασμούς; :P

Δημοσ.
παω στοιχημα οτι ολοι κοιμαστε

prove me wrong

ωπ, ο τουφας! ανέβασε μια τη φωτό που έχεις τα βιβλία για μαγειρική (δε μπορώ να τη βρω). Μου σκάλωσε τώρα και θέλω να ρίξω μια ματιά :P

Δημοσ.
Σχετικα με κομμενους λογαριασμους:

1. ΔΕΗ κοβεται συνηθως αφου έχει ερθει ο 2ος και είναι κοντα σε ημερομηνια να ερθει ο 3ος. (24 ευρω να το συνδεσουν ξανα :mad: εχεις ρευμα μετα απο λιγες ωρες)

2. ΟΤΕ: κοβεται λίγο πριν ερθει ο 2ος. (Κανα 4αρι ευρω να το συνδεσουν ξανα. Κλαιν δλδ..)

3. Νερο: Δεν κοβεται ποτε μετα τον 2ο λογαριασμο στελνουν ειδοποιησεις οτι θα στο κοψουν (αρκετες ειδοποιησεις αλλά δεν το κοβουν ποτε)...

This must be sticky. Πραγματικά.

Δημοσ.

Για ΟΤΕ εμένα δεν ίσχυσε,είχαν κάνει τη μαγκιά και ο λογαριασμός πήγαινε στο ταχυδρομείο.

Πέρναγαν οι μήνες και λέω καλά ΟΤΕ δεν πληρώνουμ,τζάμπα είναι;

Πήγα ΟΤΕ και μου είπαν τα μαντάτα,ήταν ήδη 2 απλήρωτοι και ο άλλος ήρθε μετά απο κανα 2 βδομάδες περίπου

Δημοσ.
Για ΟΤΕ εμένα δεν ίσχυσε,είχαν κάνει τη μαγκιά και ο λογαριασμός πήγαινε στο ταχυδρομείο.

Πέρναγαν οι μήνες και λέω καλά ΟΤΕ δεν πληρώνουμ,τζάμπα είναι;

Πήγα ΟΤΕ και μου είπαν τα μαντάτα,ήταν ήδη 2 απλήρωτοι και ο άλλος ήρθε μετά απο κανα 2 βδομάδες περίπου

Δεν ξερω τι κανει πλεον ο ΟΤΕ εδω και 3 χρονια οι λογαριασμοι πανε στη μαδερ... :-) Α, επισης η forthnet οταν δεν ειχε ιδιοκτητο δεν σου εκοβε με τιποτα το ιντερνετ πληρωσα τον 1ο λογαριασμο μετα απο 8 μηνες... Ετσουξε το 200αρι που εδωσα. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...