Lilith19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 hola!Ξερετε μηπως μεχρι ποτε θα διεξαγεται η εκθεση bodies στην Τεχνοπολη?
Lilith19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ουπς.. Κοιταξα μονο στο site της εκθεσηςΕνταξει ρε wash,τι καλυτερο δηλαδη θα εκανες στις 6 ωρα το πρωι απ΄το να φανεις χρησιμος σε μια συμφορουμιτισσα σου?
frenzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δε λες πάλι καλά που βρήκε το google ανοιχτό τέτοια ώρα?
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 και έμμεσα σου είπε την κλασσική ατάκα : use the fucking google αυτό το πόστ έκανα 10 λεπτά να το ποστάρω :S πάταγα να ποστάστει το πόστικο και δεν πόσταρε έλεγε οτι το μήνυμα μου είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες σε μια φάση νόμιζα οτι ξέχασα να μετράω...
washcloud Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 δε λες πάλι καλά που βρήκε το google ανοιχτό τέτοια ώρα? :lol: το 'πα 'γω...ur on a very damned mood lately... δε στη λέω λιλιθάκι... απλά...μου φάνηκε περίεργο... διότι έχω μία εντύπωση ότι ο κόσμος της αναζήτησης του διαδικτύου δεν έχει μυστικά για 'σενα.... πσσσσσσσσσσσ ναι...καλά το λες...θα ήθελα να είμαι χρήσιμος τέτοιες ώρες σε συμφορουμήτισσες...λυωμένες από το ξενύχτια και την καθημερινότητα...να γέρνουν απαλά στον ώμο μου χωρίς δύναμη και θέληση...και να αφήνονται στις πρωτοβουλ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΕΣΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΑΪΤ (περνάμε σε εξωτερικές ειδήσεις τώρα...)
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 powered by washclound μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τους έρωτες
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 έτσι πρέπει ακόμα γελάω με το κομμάτι πάντως
frenzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 To πιο ωραίο για τις σχέσεις το έχει πει ο Dane Cook: "Η σχέση είναι σαν ένα πάρτυ. Αμα είσαι απ' έξω θέλεις να μπεις μέσα. Μόλις μπεις μέσα αναφωνείς: Ποιός έχεσε το δωμάτιο με τα παλτά!"
washcloud Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 :lol::lol: ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ :lol::lol:
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ σε μια συζήτηση που είχα με τον γουος συνειδητοποίησα οτι το σχολείο θέλει λεφτά για να το τελειώσεις τελικά....
washcloud Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγώ σε μια συζήτηση που είχα με τον γουος συνειδητοποίησα οτι το σχολείο θέλει λεφτά για να το τελειώσεις τελικά.... ρωτήστε τον όσοι έχετε απορία...θα σας εξηγήσει...με τον τρόπο του... άντερο alert :ενδέχεται να μη σας μείνει.... Vatos_locos > all
washcloud Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ..ας τον μαζέψει κάποιος...παρακαλώ....Παντελή...πού είσαι Παντελή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.