status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πω.Θεϊκό..... Είδες μανιτάρια και χάρηκες ε. :Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Είδες μανιτάρια και χάρηκες ε. :ΡΣε πράσινο φόντο =ρ freedubus:τι πιθανότητες υπάρχουν να μου πεις πού το βρήκες ή να μου το στείλεις?I had a crush.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ναι το φόντο σου χτύπησε εσένα :ΡΦυσικά.Το δικό μου παραείναι σκέτο κι αυτό μου τα σκασε πολύ όμορφα.Χουχ.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 freedubus:τι πιθανότητες υπάρχουν να μου πεις πού το βρήκες ή να μου το στείλεις? Δεν υπάρχει πιά τώρα βλέπω αυτό Μηπως φταίει η κάρτα γραφικών; Μηπως ειναι για rma?
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μου φαίνεται ότι ο αποπάνω μας δουλεύει.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πράσινα τετραγωνάκια βλέπω ρε παιδιά.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν εμφανισει σεξ τειπ της παπαριζου με την ευα λασκαρη να μας το στειλεις
status Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πράσινα τετραγωνάκια βλέπω ρε παιδιά. Που ακριβώς.; Βοήθησε μας γιατί δεν βλέπω εγώ τουλάχιστον κάτι.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Τετραγωνάκια πράσινα, καμιά φορά γίνονται και μωβ. Να τι εννοώ: παπαριζου με την ευα λασκαρη Στο φόντο ειναι φοτοσοπια Λασκαρη με Παπαριζου. Αν μου πεις τι ειναι τα τετραγωνάκια, θα στη στείλω ολόκληρη.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ...τι ειναι τα τετραγωνάκια... Artifacting. Artifacting is a generic term referring to graphical errors encountered during gameplay. Artifacting might include black, flashing lines in the center of your screen; tiny squares along the vertices of objects; white speckles popping up in various parts of the screen; or "garbled" portions of the screen. There are infinitely many kinds of artifacts one can encounter, but there are, typically, only five reasons as to why you would get them: your video memory is overheating, an application has a specific issue with the Radeon driver, your RAM is bad, your monitor is having problems, or fast writes. link Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το "δεν γράφετε ελληνικά αλλά γκρήκλις" ε.
freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ μοχίτοπρίστες. Α, και τα μανιτάρια δεν είναι δικά μου, έτσι τα βρήκα στο γκουγκλ.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 κάτσε ρε freeusbus την έχεις clockάρει την κάρτα ? ποια κάρτα ? σε όλα τα games ? τι temps έχεις ?
teo64x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πού πήγε η γλίτσα ρε παιδιά; Πολύ "κομμένο" το βλέπω το προφίλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.