Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τhanks Βrο!!!........... ...................__ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............(
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 merde βρες γκομενο σε παρακαλουμεμε αγαπη η offtopic ομαδα του offtopic :shock: oh shit don't be so cruel :lol::lol::lol:
freedubus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Κοιτάχτε φάτσα έ, μιλάμε έχω λιώσει απο χτές που την πήρα. Λαμόγιο στραβωμένο ρομπότ βατράχι.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλό βράδυ ξεκινήσαμε έμεινα από λάστιχο πάλι...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το θέμα που με απασχολεί είναι οτι θα μπω σε λεωφορείο πάλι :'( αύριο είναι κλειστά όλα και δεν θα έχω να το φτιάξω κάπου οπότε από Τρίτη :@
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το θέμα που με απασχολεί είναι οτι θα μπω σε λεωφορείο πάλι :'( αύριο είναι κλειστά όλα και δεν θα έχω να το φτιάξω κάπου οπότε από Τρίτη :@ το χειρότερο είναι ότι εξού και συνηθίσεις με αμάξι δεν την παλευεις καθόλου με το λεωφορείο...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Παρε ποδηλατο Σοβαρα!!! δεν υπάρχει με την γκαντεμιά που με δέρνει θα μείνει και αυτό από λάστιχο άσε που 20 χιλιόμετρα με ποδήλατο είναι κάπως... το χειρότερο είναι ότι εξού και συνηθίσεις με αμάξι δεν την παλευεις καθόλου με το λεωφορείο... κάτι μας είπες τώρα μόνο που εγώ έχω μηχανάκι αλλιώς δεν θα κλαιγόμουν θα έβαζα ρεζέρβα και τέλος... έχω 2 μέρες να το συνηθίσω και αυτό πάλι θα λιώνω 2 ώρες μέχρι να έρθω για δουλειά και 2 ώρες να πάω σπίτι μου πάλι...
Achilles Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Vatos_locos το 2009 σε πάει λίγο εμπλοκή ή μου φαίνεται;
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλά θα ήταν λίγο το θέμα είναι οτι με πάει πολύ γαμώ το καίρατό μου
soturin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μαντσεστερ, πουτάνα Γαύροι, τσάτσοι και κλάνες (δε μιλάω για το μπάσκετ, δεν το δα καν)
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302558 πληκτρολογώ με δυσκολία και με κοιτάει όλο το μαγαζί που γελάω εδώ και ένα τέταρτα απλά λολεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.