Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οτι κουλουρακι να ναι ρε συ..τσαμπα να ναι κ οτι να ναι...:P

η λιλιθ δεν απαντησε στο σχολιο μου..τη σοκαραμε την κοπελα?

Δημοσ.

Εννοεις το σχολιο αναφορικα με τα θετικα?Οκ,καλως κανεις και το βλεπεις ετσι,μην κλαιγεσαι μετα ομως:P

Δημοσ.
δεν ξέρω γρι από γερμανικά όταν κάναμε στο γυμνάσιο κοίταγα την Γερμανίδα από πίσω...

Εγω γιατι οταν εκανα Γερμανικα στο γυμνασιο, διπλα μου ηταν κατι Ελληνες και 3-4 Αλβανοι ? :fear:

Που ηταν οι γερμανιδες?

Δημοσ.
Εγω γιατι οταν εκανα Γερμανικα στο γυμνασιο, διπλα μου ηταν κατι Ελληνες και 3-4 Αλβανοι ? :fear:

Που ηταν οι γερμανιδες?

πότε μιλάς γιατί όταν πήγα εγώ γυμνάσιο ( πριν κάποια χρόνια ) το σχολείο δεν ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα....

και η Γερμανίδα ήταν αυτή που μας έκανε γερμανικά... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
πως βγαζω?

σοβαρά δεν ξέρεις πως να κάνεις printscreen?

seriously βάψε το pc μπλε και πέτα το στην θάλασσα...

Δημοσ.
Τι υπονοεις με το "στην κατασταση που ειναι τωρα" ? :-(

δεν υπονοώ κάτι.

απλά επειδή τα σχολικά μου χρόνια ήταν παραπάνω από όσα πρέπει πέρασα και από την εποχή που οι αλλοδαποί ήταν πολύ λιγότεροι στα σχολεία από όσο σήμερα όταν ήμουν γυμνάσιο εγώ δεν υπήρχε κανένας αλλοδαπός στο τμήμα μας και γενικά μετρημένοι στα δάχτυλά σε όλο το σχολείο ( και δεν ήμουν σε ιδιωτικό )

μέχρι τα πρώτα χρόνια στο ΤΕΕ μετά έφτασα να βλέπω τμήματα με πιο πολλούς αλλοδαπούς παρά Έλληνες

και δεν ήταν τίποτα το ρατσιστικό το ποστ μου για να μην παρεξηγηθώ, αν και θα γίνει...

κλασικά εικονογραφημένα...

Δημοσ.

Έβαλα ένα σάτα δίσκο στο πισι του μπρο.Επί τη ευκαιρία, πατάω κι ένα καθαρισματάκι στην ψύκτρα που είχε γεμίσει σκόνη,τα κλείνω,

βάζω να φορμάρεται ο δίσκος, λέω στο αδερφάκι όλο χαρά: "Άκου,άκου!ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούγεται!Είναι ΑΘΟΡΥΒΟ τώρα που την καθάρισα!".

Μετά από 10 λεπτά έρχεται να μου πει :" Έσβησε ".Πιάνω τσιμπίδια φρυδιών για να αφαιρέσω ενδεχόμενα τζάμπερς που έκαναν τη ζημιά στον ide και νιώθω μια ζέστη ,ένα καύσωνα να μου ρχεται από επεξεργαστή μεριά, πιάνω την ψύκτρα :800 βαθμοί κελσίου.Έγκαυμα κόντεψα να πάθω =ρ

Η τροφοδοσία της ψύκτρας αιωρούνταν.Την είχα ξεχάσει.Χουχου.

• Moderators
Δημοσ.

Να ναι καλα οι προστασιες :P

Εγω τι να πω που οταν μυρισα καμμενο πυρητιο ηταν πια αργα... για εναν Pentium II :P

Καληνυχτα παιδες και παίδισσες, εχει πρωινο ξυπνημα αυριο.

Στις 9 :P

-2

εχει ειπα, οχι εχω :P

• Moderators
Δημοσ.

Mε 2 λοστρωμους για υπαρχηγους ή ο ενας παντρευτηκε με ενα ατιθασο στρειδι και κατεφυγε σε διαβουλευσεις, ετσι ωστε να τη κανει με ελαφρα? :P

[κατι σαν το υπερδιαγαλαξιωμενη αντιστρεβλωτικη ραβδο ενα πραμα]

Δημοσ.
Έβαλα ένα σάτα δίσκο στο πισι του μπρο.Επί τη ευκαιρία, πατάω κι ένα καθαρισματάκι στην ψύκτρα που είχε γεμίσει σκόνη,τα κλείνω,

βάζω να φορμάρεται ο δίσκος, λέω στο αδερφάκι όλο χαρά: "Άκου,άκου!ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούγεται!Είναι ΑΘΟΡΥΒΟ τώρα που την καθάρισα!".

Μετά από 10 λεπτά έρχεται να μου πει :" Έσβησε ".Πιάνω τσιμπίδια φρυδιών για να αφαιρέσω ενδεχόμενα τζάμπερς που έκαναν τη ζημιά στον ide και νιώθω μια ζέστη ,ένα καύσωνα να μου ρχεται από επεξεργαστή μεριά, πιάνω την ψύκτρα :800 βαθμοί κελσίου.Έγκαυμα κόντεψα να πάθω =ρ

Η τροφοδοσία της ψύκτρας αιωρούνταν.Την είχα ξεχάσει.Χουχου.

Ναι αλλά ηταν αθορυβο. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...