status Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ναι και γώ.. εντάξει, κάνε με block, αλλά απόψε θα κοιμηθείς στον καναπέ.. :devil::devil::devil: εχεχχε Με έβαλες σε πειρασμό :ρ
soturin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ρε συ Τούφα, δε μας χέζεις; ειλικρινά δηλαδή... είπα δε θα μιλήσω αλλά... τελικά κατάφερες να με κάνεις να το ανοίξω πάλι το ρημάδι, προσπαθεί ένας άνθρωπος να αγιάσει και δεν τον αφήνεται. definition of trοlling
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Έστω ότι θέλω να κρατήσω ένα από τα panels του http://www.xkcd.com Αλλά θέλω να αντιστρέψω τα χρώματα.. Να έχει μαύρο φόντο και το σκίτσο να είναι άσπρο. Έχει κανείς κανένα τιπ?
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 των windows ε, στα χνάρια του monrooe Αααα τώρα το πιασα, μια χαρά, thanx Teo
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 επιτελους, ηρεμια στο φορουμ παραέχει ηρεμία, κάτι δεν πάει καλά [creepy music playing]
SpY Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την "δίκαιη" νίκη του
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παραέχει ηρεμία, κάτι δεν πάει καλά [creepy music playing] Είναι η νηνεμία πριν την καται-γίδα.
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παραέχει ηρεμία, κάτι δεν πάει καλά [creepy music playing]
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 (ένα μικρούλη ποστ και ξαναβυθίζομαι στην σιωπή μου... ) Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την "δίκαιη" νίκη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.