Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι εστί ράικος?

Τίποτα, ατάκα είναι. Έλα να σου δείξω συλλογή με γραμματόσημα, έλα να σου γνωρίσω το Ράικο και τέτοια. :lol:

Δημοσ.
Τίποτα, ατάκα είναι. Έλα να σου δείξω συλλογή με γραμματόσημα, έλα να σου γνωρίσω το Ράικο και τέτοια. :lol:

"Έλα να βρέξουμε το Λάκη."

Δημοσ.

Μορφάρα.

Ένας γερμαναράς α-λα τέκνο βάικινγκ που ποιός ξέρει πώς-πότε-γιατί τον ξέβρασε το κύμα στην περιοχή (έχουμε παραλίες στα 25Κμ, Άβδηρα εντ σατς σιτ).

και όχι μόνο γαμάτα ηλιβασιλέματα :P

Ηe occasionally roams δε στριτς οφ Ξάνθη τζαστ ιν χιζ μπερμιούντα σορτς (βέρυ ματς λάικ δε πρίβιους γκάι)(ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών), he usually is head-shaven, has the same "fearsome" look in χιζ φέις, παρόμοια στάση σώματος και σωματότυπο (μάλλον είναι όμως πιο κοντός ο δικός μας), τα πίνει όταν είναι καλός ο καιρός με πιτσιρικάδες/φοιτητές/άλλα ρεμάλια σε πάρκα, πλατείες και πεζοδρόμια κτλ, μένει όπου τρυπώσει και τρυπώνει όπου μένει, ενίοτε παίρνει βουτιές στο κενό από ψηλά (εξέδρες συναυλιών, στέγες κλπ) αλλά είναι τόσο γεμάτος μπύρα που οι κεφαλικές εκδορές δε μολύνονται ανησυχητικά, ανεξαρτήτους του βάθους των.

Και είναι και ψυχούλα.

edit : όχι, δεν ήταν ατάκα για να τσιμπήσεις όπως δείχνω, αλλά τώρα που το λένε τα γαμώπαιδια δεν ακούγεται καθόλου άσχημα...

Δημοσ.
Μάλιστα.Πες μου ότι χορεύεις και προγκρέσιβ τσιφτετέλια μ'αυτό το φηαρσομ λουκ να πέσω τ'ανάσκελα η κουνούπα.

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΪΚΟ!"

...στο μοτίβο του "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ!"

το πολυτεχνείο κι η merde ΖΟΥΝ !

Δημοσ.
"Έλα να βρέξουμε το Λάκη."

"Έλα να δεις τι έκανες" (το φωνάζεις από τη τουαλέτα)

Δημοσ.
Ρε τι μορφάρα είναι αυτή?!

όταν βλέπω τα γούστα του κόσμου αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ταιριάζω με την πλειοψηφία αυτών... και το καλύτερο;

νιώθω και περήφανη γι'αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...