MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε πάρσι,τι έχει ο φαηρφοξ σου που ο δικός μου δεν έχει? =ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Σαν παϊδάκια ήταν αυτό. ένα δίκιο το έχεις... απ' αδακά είναι το σωστό
teo64x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε πάρσι,τι έχει ο φαηρφοξ σου που ο δικός μου δεν έχει?=ρ Άσε τον πάρσι. Καλωσήρθες στην Όπερα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 O Opera τι αddon εχει για τη διαχειριση των bookmarks σε πολλά pc. Οταν τον δοκιμαζα δεν βρηκα κατι και τον εβγαλα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Άσε τον πάρσι. Καλωσήρθες στην Όπερα. Πολύ λεπτοκαμωμένος είναι για τα γούστα μου.Θα δείξει =)
teo64x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 O Opera τι αddon εχει για τη διαχειριση των bookmarks σε πολλά pc. Οταν τον δοκιμαζα δεν βρηκα κατι και τον εβγαλα. Έχει αυτό: http://www.opera.com/link/ Δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά αν ενδιαφέρεσαι δες το.
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μιας και λέμε για τους browsers τώρα, θυμήθηκα: Γιατί οι σεσημασμένοι offtopiacs δεν έχουτε ψηφίσει ακόμη στα polls της υπογραφής μου; Άντε μπράβο, έλα να βλέπω προσέλευση...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Θα το τσεκαρω καποια στιγμη. Αν και τωρα εφτιαξε το μπαγκ του Φαιφοξ με το γιουτιουμπ δεν εχω λογο να τον αλλαξω. Ασε που με το φοξμαρκς εχω σωθει σε οτι αφορα τα μπουκμαρκς.
washcloud Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 βρε δεβα χαθ απαδακα.... ...εγώ απλά ν' αφήσω τον (τέως) πληκτρολογιότατο -μεγάλη η χάρη του, όπου κι αν σερφάρει- να τα πει για 'μενα... : parsi, i got an ss, it therefore DID happen : (είναι βέβαια ο 2.0.0.20, αλλά τον έχει σιχαθεί καιρό τώρα η ψυχή μου, και από τότε update σε 3 δεν έχω κάνει...why bother ; ) msQUITο ,,, i hope u soon quit ΦουΦού
alexzzz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γιατί οι σεσημασμένοι offtopiacs δεν έχουτε ψηφίσει ακόμη στα polls της υπογραφής μου; Γιατί για τα custom titles που ψηφίσαμε πήραμε τα κάκαλα μας...
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 parsi, i got an ss, it therefore DID happen : (είναι βέβαια ο 2.0.0.20, αλλά τον έχει σιχαθεί καιρό τώρα η ψυχή μου, και από τότε update σε 3 δεν έχω κάνει...why bother ; ) Άντε, και την άλλη φορά screenshot από Netscape Navigator βρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.