Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol όχι απλά θέλω να έχω προμήθειες :P αλλά εδώ Ελλάδα τα βρίσκω από 0.80 μέχρι 2 € ανάλογα το μαγαζί και σε κανένα από όσα ξέρω δεν κάνουν την πουστιά που κάνουν τα μαγαζιά έξω τα 10 πχ τόσα € τα 100 κάτι λιγότερα... το θέμα είναι οτι αν το κάνεις x 1000 πάνε πολλά τα € έλεγα μπας και έξω τα βρω σε καμία τιμή από 0.50€ και κάτω αλλά με βλέπω να τα αγοράζω λίγα λίγα :P

Δημοσ.
lol όχι απλά θέλω να έχω προμήθειες :P αλλά εδώ Ελλάδα τα βρίσκω από 0.80 μέχρι 2 € ανάλογα το μαγαζί και σε κανένα από όσα ξέρω δεν κάνουν την πουστιά που κάνουν τα μαγαζιά έξω τα 10 πχ τόσα € τα 100 κάτι λιγότερα... το θέμα είναι οτι αν το κάνεις x 1000 πάνε πολλά τα € έλεγα μπας και έξω τα βρω σε καμία τιμή από 0.50€ και κάτω αλλά με βλέπω να τα αγοράζω λίγα λίγα :P

ελεος με 1000 ανοιγεις μαγαζι δεν κανεις απλα προμηθεια.

Δημοσ.
δωράκια για όλους και την κάνω για νάνι

[ATTACH]16368[/ATTACH]

...baby ThReSh ?

[ATTACH]16370[/ATTACH]

...baby liοpyr ?

[ATTACH]16372[/ATTACH]

...baby garnele ?

[ATTACH]16374[/ATTACH]

...baby Vatοs ?

[ATTACH]16375[/ATTACH]

...baby poscaman ?

Δημοσ.
Γιατί μόνο γιαούρτι ρε Αλέκο; Έχασες κα'να στοίχημα ;
Οριστε τα αποτελέσματα της οικονομικης κρίσης.

όχι ρααα... απλά έκανα ποδήλατο και τελείωσα αργά... δεν ήταν ώρα για φαΐ... ένα γιαουρτάκι και τέλος

Να κεράσουμε Γάρα μεδέν ΤΣΙ εκατό τόσεσας :Ρ

επανέλαβε, αργά και καθαρά...

Δημοσ.
Να κεράσουμε Γάρα μεδέν ΤΣΙ εκατό τόσεσας :Ρ

επανέλαβε, αργά και καθαρά...

Αρχικά εννοούμενο από status 368899-quotebutto.jpeg :

"..είναι αργά...Μία και Πέντε πήγε...και πρέπει στις 8 τ' αργότερο να είμαι στο πόδι...δεν την παλεύω καθόλου...ΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ @@@#$%^&*! "

...καλύτερα τώρα ;

Δημοσ.

Αλεξζζζ,εμένα άκου,όχι τον από πάνω.

Δεν ξέρει 'ντα λέει =ρ

edit:τώρα που το βλέπω, το "τοσεσάς" έπρεπε να ναι "τοτεσάς"

Δημοσ.

Για ποδηλατο και τρεξιμο γενικότερα υπάρχει ενα εξαιρετικό πρόγραμμα το cardio coach. Βασίζεται στον καρδιακό ρυθμό και εχει 7 προγράμματα αναλογα το επίπεδο του καθενός. Σε βάζει να κάνεις σπριντακια και κάποια challenges με αυξημένη αντίσταση. To καλύτερο ομως είναι οτι εχει φτιαχτεί με τετοιο τρόπο ωστε να σε αναγκάσει να συνεχίσεις και να τελειώσεις το πρόγραμμα.

Ψάξου B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...