Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To καλύτερο ομως είναι οτι εχει φτιαχτεί με τετοιο τρόπο ωστε να σε αναγκάσει να συνεχίσεις και να τελειώσεις το πρόγραμμα. Ψάξου B)

δλδ ;

Για να δουλέψει πρέπει να συνδεθεί στο modem, και στέλνει data στην εταιρία, κι άμα το παρατήσεις έρχονται από την εταιρία και σε πλακώνουν στις σφαλιάρες ; :-D

Δημοσ.
...καλύτερα τώρα ;

Αλεξζζζ,εμένα άκου,όχι τον από πάνω.

Δεν ξέρει 'ντα λέει =ρ

edit:τώρα που το βλέπω, το "τοσεσάς" έπρεπε να ναι "τοτεσάς"

ναι, άλλα πρόταση του Στάτους χωρίς μπινελίκη; δεν πάει... άρα κάτι δεν έγραψες μοχίτο πρινσες...

Για ποδηλατο και τρεξιμο γενικότερα υπάρχει ενα εξαιρετικό πρόγραμμα το cardio coach. Βασίζεται στον καρδιακό ρυθμό και εχει 7 προγράμματα αναλογα το επίπεδο του καθενός. Σε βάζει να κάνεις σπριντακια και κάποια challenges με αυξημένη αντίσταση. To καλύτερο ομως είναι οτι εχει φτιαχτεί με τετοιο τρόπο ωστε να σε αναγκάσει να συνεχίσεις και να τελειώσεις το πρόγραμμα.

Ψάξου B)

για να τερώ... εγώ ακολουθώ το πρόγραμμα Hollywood ... βάζω μια ταινία και κάνω :-D

Δημοσ.
Η προστυχιά του ήταν στο ":Ρ".

Μετάφρασε ελεύθερα τη γλώσσα που βγάζει.

"μετέφρασε" ;

τρίτο ενικό αορίστου ;

(άκυρη) προστακτική ενεστώτα ;

Για να πιάσω τί λέει το όλο ποστ

(ίντα πάθατε οι Κρητικοί σήμερα; Δεν καταλαβαίνω πράμα απ' αυτά που γράφετε...)

Δημοσ.
"μετέφρασε" ;

τρίτο ενικό αορίστου ;

(άκυρη) προστακτική ενεστώτα ;

Για να πιάσω τί λέει το όλο ποστ

(ίντα πάθατε οι Κρητικοί σήμερα; Δεν καταλαβαίνω πράμα απ' αυτά που γράφετε...)

Χμ,έχεις ένα ελαφρύ δίκιο.

Η προστακτική ενεστώτα είναι "μετάφραζε" και όχι η ακυρίλα που πέταξα.

Προστακτική αορίστου ήθελα να χρησιμοποιήσω τελικά η οποία τυχαίνει να είναι ίδια με τον αόριστο τρίτου.

Πίστευα θα ναι διαφορετικά.

Δημοσ.
"έλα- έλα... τον postη θα τον σφάξω... "

Μα τί να κάνω Αλέκο μου, έπες με τί να κάνω...

Που οι Κρητίκοι μιλάν και δεν καταλαβαίνω, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, τα βλέπω και παθαίνω !

Ο status με τον γάρο του, τί λέει δεν κατέχω, και η μοσκίτω, και η μοσκίτω με τη γλώσσα της, εξήγηση δεν έχω !

Δημοσ.

Που οι Κρητίκοι μιλάν και δεν καταλαβαίνω, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, τα βλέπω και πεθαίνω !

Ο status με τον γάρο του, τί λέει δεν κατέχω, και η μοσκίτω, και η μοσκίτω με τη γλώσσα της, εξήγηση δεν έχω !

βρίσκεται σε καλλιτεχνικό οίστρο αυτές τις μέρες ο Γουός

Δημοσ.

Που οι Κρητίκοι μιλάν και δεν καταλαβαίνω, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, ποστάρουνε στη γλώσσα τους, τα βλέπω και παθαίνω !

Τι λε ρε καραποσταριό εν τη απουσία μου; :Ρ

ναι, άλλα πρόταση του Στάτους χωρίς μπινελίκη; δεν πάει... άρα κάτι δεν έγραψες μοχίτο πρινσες...

Χωρίς μπινελίκη ήταν όντως...με είχαν πιάσει οι καλές μου 3ης κατάρατε. :Ρ

Δημοσ.
με είχαν πιάσει οι καλές μου

και μέχρι τώρα μιλούσαμε σοβαρά...

Μανιταρόσουπα :-)

δεν κατάλαβα γιατί το λες αλλά δεν είναι φοβερή; Πήρα από αυτές τις προκατ και έκανα προχτες... όλα τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...