status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Καλοσύνη σου.. :\ Ναι είδα και της προηγούμενες σελίδες :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 δεν κατάλαβα γιατί το λες αλλά δεν είναι φοβερή; Πήρα από αυτές τις προκατ και έκανα προχτες... όλα τα λεφτά. Γιατί μολις εφτιαξα και τσάκισα μια... Με φρέσκα μανιταράκια :-D:-D
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γιατί μολις εφτιαξα και τσάκισα μια... Με φρέσκα μανιταράκια :-D:-DΚαι σε λίγο σκάσαν οι πράσινοι δράκοι με τις κόκκινες πιτσίλες..
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Και σε λίγο σκάσαν οι πράσινοι δράκοι με τις κόκκινες πιτσίλες.. Αν δει Κόκκινους δράκους και πράσινες πιτσιλιές θα πει ότι είναι χαλασμένο το agaric? Βλέπω έχεις εντρύφηση στο θέμα.. :Ρ
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γιατί μολις εφτιαξα και τσάκισα μια... Με φρέσκα μανιταράκια :-D:-D σήμερα είναι η μέρα της μη-συννενόησης...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Αν δει Κόκκινους δράκους και πράσινες πιτσιλιές θα πει ότι είναι χαλασμένο το agaric? Βλέπω έχεις εντρύφηση στο θέμα.. :Ρ Όχι ρε.Ότι είμαι απλά βάζελος και σκέφτηκα το πράσινο πρώτα.Και δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράματα εγώ.Ό,τι έχει πάρει τ'αυτί μου δλδ. μπορεί να μη με πιστεύεις,αλλά λέω αλήθεια =ρ Wash, σε τι δεν βγάζεις νόημα?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Moνο και μονο λογω καταγωγης δεν σε πιστευει κανεις
little loulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γιατί μολις εφτιαξα και τσάκισα μια... Με φρέσκα μανιταράκια :-D:-D χμ..χμμμμ...χμμμμμ.. εγω γιατι πιστευω πως δεν την εφτιαξες εσυ? και 3 ζητω απο μενα για τον φανταστικο,εκπληκτικο,αξιολατρευτο και παντα δημιουργικο wash για το slideshow του και το καταπληκτικο κρητικο του τραγουδι ωρε! χοπ χοπ χουρε ι!!!χοπ χοπ χουρε ι!!! την επομενη φορα θα ηθελα περισσοτερα κοντινα παρακαλω..:-D
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Να φας από την σούπα του Κρις να δεις τον βάζελο να προκρίνεται σήμερα... (σόρρυ Φαϊρ... δεν κρατήθηκα)
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Moνο και μονο λογω καταγωγης δεν σε πιστευει κανεις Το περίμενα αυτό.Γι αυτό βάζω σπόηλερς. την επομενη φορα θα ηθελα περισσοτερα κοντινα παρακαλω..:-D Λουλού,έχεις αγόρι αυτό τον καιρό??
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Όχι ρε.Ότι είμαι απλά βάζελος και σκέφτηκα το μπορεί να μη με πιστεύεις,αλλά λέω αλήθεια =ρ Ωστές εσύ είσαι αυτή που γυρνάει στο Ρέθυμνο και ζητάει 0.33 ευρολεπτά :Ρ Ναι ρε σε πιστεύω
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 χμ..χμμμμ...χμμμμμ.. εγω γιατι πιστευω πως δεν την εφτιαξες εσυ? :mad: Μονος μου την εφτιαξα... Αμα θες να σου πω και τη συνταγη μπας και μαθεις να φτιαχνεις ενα φαγητο της προκοπης..
little loulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 :mad: Μονος μου την εφτιαξα... Αμα θες να σου πω και τη συνταγη μπας και μαθεις να φτιαχνεις ενα φαγητο της προκοπης.. εγω??? εγω δεν ξερω να φτιαχνω φαγητα της προκοπης??? που οσοι δοκιμαζουν απο τις σπεσιαλιτε μου,θελουν συνεχεια κι αλλο? Λουλού,έχεις αγόρι αυτό τον καιρό?? χμ..σκεφτομαι τωρα..να σου απαντησω σοβαρα η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.