Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εγω??? εγω δεν ξερω να φτιαχνω φαγητα της προκοπης??? που οσοι δοκιμαζουν απο τις σπεσιαλιτε μου,θελουν συνεχεια κι αλλο? Ναι αλλά στον Αλ exz zz αρέσει η ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ!!!!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 που οσοι δοκιμαζουν απο τις σπεσιαλιτε μου,θελουν συνεχεια κι αλλο? για φαγητό μιλάμε.... Ναι αλλά στον Αλ exz zz αρέσει η ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ!!!!!! ετς... ετς...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 χμ..σκεφτομαι τωρα..να σου απαντησω σοβαρα η οχι? Το σλάηντ του wash μού δημιούργησε κάποια έυλογα ερωτήματα.Όπερ και η ερώτηση =ρΟπότε μην μου απαντήσεις σοβαρά =)
little loulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 για φαγητό μιλάμε... χμ.. μα για φαγητο μιλουσα κι εγω..εγω ειμαι καλη στα γλυκα κυριως.με τις σουπες δεν τα παω και τοσο καλα.συνηθως τις ριχνω στους αλλους..δεν τις σερβιρω
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 χμ.. μα για φαγητο μιλουσα κι εγω..εγω ειμαι καλη στα γλυκα κυριως.με τις σουπες δεν τα παω και τοσο καλα.συνηθως τις ριχνω στους αλλους..δεν τις σερβιρω έχουμε ένα πρόβλημα μα το υγρό στοιχείο....
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 χμ.. μα για φαγητο μιλουσα κι εγω..εγω ειμαι καλη στα γλυκα κυριως.με τις σουπες δεν τα παω και τοσο καλα.συνηθως τις ριχνω στους αλλους..δεν τις σερβιρω Μην λέτε για μάσα τέτοια ώρα...είναι μιαν ώρα δύσκολη του φαγητού η ώρα...@#$%@#$% δίαιτα..!
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μην λέτε για μάσα τέτοια ώρα...είναι μιαν ώρα δύσκολη του φαγητού η ώρα...@#$%@#$% δίαιτα..! το θανατηφόρο κορμί θέλει θυσίες κουμπάρε...
little loulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 έχουμε ένα πρόβλημα μα το υγρό στοιχείο.... γιατι κατι μου λεει πως οι απαντησεις σου κρυβουν κι ενα μυστηηηριο ?
papahlamidas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ που πρέπει να πάρω και κανένα κιλό τι να πω? Δύσκολα δύσκολα...
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 γιατι κατι μου λεει πως οι απαντησεις σου κρυβουν κι ενα μυστηηηριο ? σους βρεεεεεεε
little loulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 σους βρεεεεεεε τι σους?τι σους?γιααα... να μαζευτουμε ολοι εδω να μας πει ο αλεξ τι εννοει..
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ωστόσο ο Κος κος αλέκος με κατηγορεί ότι έχω κάνει το οοτ ακατάλληλο δια ανηλίκους. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.