washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Όχι εμένα...τον Αλέκο να βαρέσετε. Κι άλλοι δουλεύουνε το photoshop - αλλά όχι κι έτσι... Έχει ξεκάνει κόσμο....τα μισά βόρεια προάστια έχει θάψει ;Ρ ...αναρωτιέμαι αν είσαι σίγουρος ότι σου πάει το ξεπετσωμένος look....
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν εννοούσα τπτ παραπάνω από το ότι δν κατάλαβα τί ακριβώς έλεγες... Το στόρυ: ο μικρός άλεξζζζ λέει κάτι για γιαούρτια.Ο στάτους αρχίζει τα ξένα: Να κεράσουμε Γάρα μεδέν ΤΣΙ εκατό τόσεσας :ΡΟ αλεξζζζ ρωτάει τι σημαίνει αυτό:επανέλαβε, αργά και καθαρά...Εγώ μεταφράζω τα ξένα του στάτους :..να κεράσουμε γάλα μηδέν τοις εκατό τότε..Στον ροζοπόντιο κάτι δεν κολλάει από τη μετάφρασή μου γιατί δεν εμπεριέχει μπινελίκι:ναι' date=' άλλα πρόταση του Στάτους χωρίς μπινελίκη; δεν πάει... άρα κάτι δεν έγραψες μοχίτο πρινσες...[/quote']Του λέω εγώ ότι το μπινελίκι κρύβεται στη φατσούλα ":Ρ" που έβαλε ο στάτους και της οποίας φάτσας η γλώσσα ενδέχεται να εμπεριέχει το σεξουαλικό υπονοούμενο που ο ροζοπόντιος περίμενε.Να κάνει τη μετάφραση επομένως:Η προστυχιά του ήταν στο ":Ρ".Μετάφρασε ελεύθερα τη γλώσσα που βγάζει. Μήνυμα ελήφθη:ετς... ετς... κάνει ακόμα και τα smilie να δείχνουν πρόστυχα Αυτά εν ολίγοις =) Τα σπασε το τραγουδάκι =ρ
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ...αναρωτιέμαι αν είσαι σίγουρος ότι σου πάει το ξεπετσωμένος look.... Ορίστε; Τι συνέβη; ευχαριστώ κουνοποπριγκίπισα για την γεμάτη εξιστόρηση των γεγονότων :Ρ Υστερόγραφο: κανένα από τα παραπάνω :Ρ δεν αποτελούν μπινελίκι οποιασδήποτε μορφή ή σεξουαλικού υπονοούμενου.! Ο Συντάξας (σίγουρα έχει συντακτικό και γραμματικό λάθος αυτό αλλά βιΆζομαι) Στέλιος Α. Υστερόγραφον 2 : Εφεξής το ":Ρ" και όλα τα "συνώνυμα" του ;Ρ, :ρ, ;ρ) αποτελεί copyright, όσοι το χρησιμοποιούν χωρίς την έγγραφη άδεια μου θα τους πιάνει κόψιμο στης πλέον δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις.! Ξανά μανά ο συντάξας (με το ίδιο λάθος) Στέλιος Α.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το στόρυ: [κλπκλπ] Νιώθω πιο ολοκληρωμένος πλέον. Τις ευχαριστίες μου στην Πριγκηπικότητά σας. υποθέτω βέβαια ότι τέτοια quoto-ανάλυση δεν πρόκειται να ξαναματαδώ εν τω με taxi, αυτή η εξήγηση ναι ήταν η προφανής, αλλά κάπου ήταν λίγον φλου κι αναρωτιόμουν (ειδικά με 'κεινο το "μετέφραζε") αν κάπου εννοούσες ΕΜΕΝΑ και τη δική μου "μετάφραση"...Μύλος σου λέω... ...ώρα όμως τώρα να εξηγήσεις που κολλάει και το "ο μικρός alex"...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ορίστε; Τι συνέβη; ευχαριστώ κουνοποπριγκίπισα για την γεμάτη εξιστόρηση των γεγονότων :Ρ Υστερόγραφο: κανένα από τα παραπάνω :Ρ δεν αποτελούν μπινελίκι οποιασδήποτε μορφή ή σεξουαλικού υπονοούμενου.! Ο Συντάξας (σίγουρα έχει συντακτικό και γραμματικό λάθος αυτό αλλά βιΆζομαι) Στέλιος Α. Υστερόγραφον 2 : Εφεξής το ":Ρ" και όλα τα "συνώνυμα" του ;Ρ, :ρ, ;ρ) αποτελεί copyright, όσοι το χρησιμοποιούν χωρίς την έγγραφη άδεια μου θα τους πιάνει κόψιμο στης πλέον δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις.! Ξανά μανά ο συντάξας (με το ίδιο λάθος) Στέλιος Α. Σιγά μη σε αναφέρουμε ρε.Εδώ κβάντισες το μυαλό του wash με το "γάρα" σε σημείο να μην καταλάβει ούτε το σημείο που εξηγώ ότι εννοείς "γάλα".Σκέψου. ...ώρα όμως τώρα να εξηγήσεις που κολλάει και το "ο μικρός alex"... Είναι μία συνήθης έκφρασή μου και την χρησιμοποίησα εν προκειμένω λόγω συγγραφικού και περιγραφικού οίστρου.
dark_banishing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ορίστε; Τι συνέβη; ευχαριστώ κουνοποπριγκίπισα για την γεμάτη εξιστόρηση των γεγονότων :Ρ Υστερόγραφο: κανένα από τα παραπάνω :Ρ δεν αποτελούν μπινελίκι οποιασδήποτε μορφή ή σεξουαλικού υπονοούμενου.! Ο Συντάξας (σίγουρα έχει συντακτικό και γραμματικό λάθος αυτό αλλά βιΆζομαι) Στέλιος Α. Υστερόγραφον 2 : Εφεξής το ":Ρ" και όλα τα "συνώνυμα" του ;Ρ, :ρ, ;ρ) αποτελεί copyright, όσοι το χρησιμοποιούν χωρίς την έγγραφη άδεια μου θα τους πιάνει κόψιμο στης πλέον δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις.! Ξανά μανά ο συντάξας (με το ίδιο λάθος) Στέλιος Α. :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPΡΡΡΡΡΡΡ ; ) (μικρά) (μικρά)
jason_rethymno Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Να πάρει...Έμεινε από μπαταρία το αμάξι μου και δεν θα δω τον αγώνα Δεν έχω και Nova
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ρε παιδια ψαχνω ενα video απο αμαν, το ειδα πριν λιγες μερες στο youtube και ηταν ο κανακης δημοσιογραφος και ελεγε οτι βγηκαν οι ελληνες οι πιο φασαριοζοι στην ευρωπη και ηταν ο καλυβατσης με ενα κασετοφωνο στον ωμο στο τερμα και ελεγε τα δικα του και απο πισω ειχε κατι κομπρεσερ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Να πάρει...Έμεινε από μπαταρία το αμάξι μου και δεν θα δω τον αγώναΔεν έχω και Nova Aν χαλάσει η τηλεοραση σου θα μπορείς να μετακινησεις το αμαξι; ρε παιδια ψαχνω ενα video απο αμαν, το ειδα πριν λιγες μερες στο youtube και ηταν ο κανακης δημοσιογραφος και ελεγε οτι βγηκαν οι ελληνες οι πιο φασαριοζοι στην ευρωπη και ηταν ο καλυβατσης με ενα κασετοφωνο στον ωμο στο τερμα και ελεγε τα δικα του και απο πισω ειχε κατι κομπρεσερ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ Δεν το θυμαμαι αυτο θα κοιταξω μηπως το βρω... Μηπως ηταν από το κομφούζιο;
jason_rethymno Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Aν χαλάσει η τηλεοραση σου θα μπορείς να μετακινησεις το αμαξι; Χαχαχαχα Τι λες ρε συ
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ειπα μηπως υπάρχει κονεξιον μεταξυ αμαξιου - τηλεορασης και νοβα.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ΛΕΠΟΝΝΝ δώ κβάντισες το μυαλό του wash με το "γάρα" σε σημείο να μην καταλάβει ούτε το σημείο που εξηγώ ότι εννοείς "γάλα".Σκέψου....έχω επιφυλάξεις ΚΑΙ για το "γάλα"...Μπας και ήθελε να πει "γάρο" ; (για την κρητική σάλτσα λέω...) [....] Είναι μία συνήθης έκφρασή μου και την χρησιμοποίησα εν προκειμένω λόγω συγγραφικού και περιγραφικού οίστρου. ..ασ' τα 'φτα Ορίστε; Τι συνέβη; ευχαριστώ κουνοποπριγκίπισα για την γεμάτη εξιστόρηση των γεγονότων :Ρ Υστερόγραφο: κανένα από τα παραπάνω :Ρ δεν αποτελούν μπινελίκι οποιασδήποτε μορφή ή σεξουαλικού υπονοούμενου.! Ο Συντάξας (σίγουρα έχει συντακτικό και γραμματικό λάθος αυτό αλλά βιΆζομαι) Στέλιος Α. Υστερόγραφον 2 : Εφεξής το ":Ρ" και όλα τα "συνώνυμα" του ;Ρ, :ρ, ;ρ) αποτελεί copyright, όσοι το χρησιμοποιούν χωρίς την έγγραφη άδεια μου θα τους πιάνει κόψιμο στης πλέον δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις.! Ξανά μανά ο συντάξας (με το ίδιο λάθος) Στέλιος Α. Χα. Μοσκίτω, τον βραχυκύκλωσες Γουός... το γουάβ δεν με δουλεύ' ...μάλλον εσύ μας δουλεύεις... ή ρώτα την MS (-quitoPrincess) πώς να το ακούσεις, ή άνοιχτο με VLC Μήδεια πλέυερ Να πάρει...Έμεινε από μπαταρία το αμάξι μου και δεν θα δω τον αγώναΔεν έχω και Nova http://livegoal.tk/tv.html Τζέησονα, και κλικ εκεί που λέει "SCHEDULE: Programme for Todays L I V E Games ". " " * dark_banishing, δε νομίζεις ότι είναι καιρός ν' απεξαρτηθείς από την επιρροή της Lilith19 ?
jason_rethymno Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ΛΕΠΟΝΝΝ http://livegoal.tk/tv.html Τζέησονα, και κλικ εκεί που λέει "SCHEDULE: Programme for Todays L I V E Games ". " " Ευχαριστώ πολύ wash
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 jason, βλέπεις τίποτα, ή... ο αγών βέβαια πάει να τελειώσει... τεσπα λινκ παίζει εδώ, http://livegoal.tk/channels/flash/event07.html , δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται το πρόγραμμα sopcast...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.