Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τζεϊσον... έχεις φιλάκια από τον Παριζιάνο Κλαϊν... (για να μην λέτε ρε τσογλάνια ότι μόνο εγώ τον λατρεύω)...

Άντε καλημέρα!!!

Δημοσ.

το καλοκαίρι νομίζω και πάλι προκριματικά... του χρόνου το καλοκαίρι άνευ

νομίζω...

Δημοσ.
το καλοκαίρι νομίζω και πάλι προκριματικά... του χρόνου το καλοκαίρι άνευ

νομίζω...

Τα νομίσματα στην τράπεζα. :P

Χαίρεστε, τι κάνεστε; :P

Δημοσ.
Τα νομίσματα στην τράπεζα. :P

Χαίρεστε, τι κάνεστε; :P

ΧΑ! καλός τον... που χάθηκες εσύ ρααααα;;;;

Δημοσ.
ΧΑ! καλός τον... που χάθηκες εσύ ρααααα;;;;

Χαμένος στα πεύκα...

Σου 'λειψα χρυσό μου; :P

Δεν είχες κανένα να σου ρίχνει μπινελίκια και με αποθύμησες; :P

Δημοσ.

Α ναι, ξέχασα να με κάνω report.

Αν και γενικά, δε μίλησα για αθλητικά αλλά 1. για αθλητική παιδεία και 2. για θρησκεία.

Μετά από το Ban τι;

Δημοσ.

me σφυρίζει αδιάφορα... τώρα θα κάνω και εκείνο το "χα" και θα τρίψω τα δάχτυλα μου στην μπλούζα...

Δημοσ.
Καλημέρα...

Ερώτηση!

Από του χρόνου ο πρωταθλητής θα πηγαίνει κατευθείαν στους ομίλους ή θα παίζει προκριματικά?

Τα παρακάτω αφορούν τον πρωταθλητή Ελλάδος που βγαίνει μέσα από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της, ονόματι Superleague.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 12 θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Τα κριτήρια ομάδων για το Champions League της περιόδου 2009/2010 προέρχονται από την ειδική βαθμολογία 2008 και όχι από την ειδική βαθμολογία 2009. Η ειδική βαθμολογία 2008 έχει την Ελλάδα στην 14η θέση.

Τα κριτήρια ομάδων για το Champions League της περιόδου 2010/2011 προέρχονται από την ειδική βαθμολογία που θα ισχύει στο τέλος αυτής της παρούσας χρονιάς η οποία είναι η 2009.

Ο πρωταθλητής της Superleague της αγωνιστικής χρονιάς 2008/2009 θα λαμβάνει μέρος στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League της περιόδου 2009/2010.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει θα προέρχεται από τους πρωταθλητές των χωρών με θέσεις στην ειδική βαθμολογία 13η θέση και κάτω.

Εάν προκριθεί από τον 3ο προκριματικό γύρο θα λάβει μέρος στα playoff των προκριματικών για την είσοδο στους ομίλους και η ομάδα που θα αντιμετωπίσει θα προέρχεται από τους νικητές του τρίτου προκριματικού γύρου.

Εάν προκριθεί από τα playoff θα λάβει μέρος στους ομίλους του Champions League της περιόδου 2009/2010.

Ο πρωταθλητής της Superleague της αγωνιστικής χρονιάς 2009/2010 θα λαμβάνει μέρος στους ομίλους του Champions League της περιόδου 2010/2011.

Μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...