Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτος ο rigasrigas1980 τι ζωο ειναι ρε?? Εκανε ποστ για το που να καταπατησει(!) και να χτισει αυθαιρετο χωρις να τον πιασουν!!

Τον εκραξα και μου στελνει τωρα μεσω pm

Υπαρχουν πραγματικα ανθρωποι που ειναι τοσο χαζοι και τοσο αφυσικα βλακες, η προσποιουνται και πουλαν τρελα?

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εγινε με την ωρα ρε παιδια?

βλεπω το pc μου οτι γραφει ημερομηνια 2005!

παταω συγχρονισμο με το ιντερνετ και παλι το ιδιο!

τωρα το παταω και λεει σφαλμα....

το εβαλα χειροκινητα.

χαλασαν οι servers?

Δημοσ.
Κάνεις μια αίτηση, αναλαμβάνει ο Λούσι να σε πεθάνει και κάνεις ξανά ρεγκιστερ... και γίνεται αυτό θες και δίνεις και την χαρά στον μοντ να φανεί χρήσιμος

η..η..κατι πιο απλο..απλα στελνεις pm στον hall και τον ρωτας αν μπορεις να αλλαξεις τον νικνειμ σου..απλα πραγματα..

Δημοσ.
Αυτος ο rigasrigas1980 τι ζωο ειναι ρε?? Εκανε ποστ για το που να καταπατησει(!) και να χτισει αυθαιρετο χωρις να τον πιασουν!!

Υπαρχουν πραγματικα ανθρωποι που ειναι τοσο χαζοι και τοσο αφυσικα βλακες, η προσποιουνται και πουλαν τρελα?

Χωρίς παρεξήγηση,αλλά όταν κάποιος σου στέλνει pm,δεν χρειάζεται να το κοινοποιείς. Ό,τι και να λέει.Προφανώς θέλει να συννενοηθεί μαζί σου, επί προσωπικού, στην από πίσω, χωρίς να εκτίθεται δημοσίως.

Παρεμβαίνω γιατί και την προηγούμενη φορά,δημοσιοποίησες πμ'ς της stavi.Ό,τι και να είναι ο άλλος, σεβάσου το.

Δημοσ.

Σε ΑΤΜ alpha bank, στην ερωτηση υπολοιπου, εχει 2 επιλογες : διαθεσιμο υπολοιπο και λογιστικο . Ποια η διαφορα?

Δημοσ.
Σε ΑΤΜ alpha bank, στην ερωτηση υπολοιπου, εχει 2 επιλογες : διαθεσιμο υπολοιπο και λογιστικο . Ποια η διαφορα?

Δεν είμαι σίγουρος πως θυμάμαι καλά, αλλά το "λογιστικό" είναι νομίζω το όλον,

και το διαθέσιμο αυτό που μπορεί να σου δώσει.

Δλδ αν πχ είναι 209 €, μπορεί να σου δώσει τα 200.

κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω, πώς "με τέτοια υπογραφή", έχεις τέτοιου είδους

α-πορίες...

η..η..κατι πιο απλο..απλα στελνεις pm στον hall και τον ρωτας αν μπορεις να αλλαξεις τον νικνειμ σου..απλα πραγματα..

who is hall ?

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος πως θυμάμαι καλά, αλλά το "λογιστικό" είναι νομίζω το όλον,

και το διαθέσιμο αυτό που μπορεί να σου δώσει.

Δλδ αν πχ είναι 209 €, μπορεί να σου δώσει τα 200.

Λογιστικο 1200, υπολοιπο διαθεσιμο 900. Δηλαδη τα 300 τι ειναι;

Νεα κολπα?

Δημοσ.

τί να σε πω, είτε όπως επιφυλάχτηκα θυμάμαι ό,τι να 'ναι - είτε παίζει το ΑΤιΜο να μην έχει αρκετά εβρά μέσα

(ή υπάρχει όριο εφ' άπαξ ανάληψης, set στα 900...αν και μου φαίνεται κουλό σα νούμερο...)

Δημοσ.
who ia hall?

μα ο δημιουργος του σαιτ φυσικα..Hal9000

απλα κατακρεουργησα λιγακι το ονομα του..:o

Δημοσ.
Ο Σαλονικιός δίδυμος του Hal?

ΧΑχαχαχαχα να είσαι καλά με έκανες και γέλασα και παραλίγο να με πετάξει έξω ο καθηγητής :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...