MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 λέει τίποτα αυτό ???Σίγουρα θέλει προσοχή.Ο αδερφός μου έφερε ένα τέτοιο και κατάφερε με 2 χρήσεις να σπάσει τα μεταλλικά φυσάκια,δοντάκια,υποδοχές πώς-τα-λένε-τέλος-πάντων.Και αυτό καθώς προσπαθούσε να το αφαιρέσει από τη usb του PCιού.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είμαι ο μόνος που όταν πάει για ποτό έχοντας προβλήματα (πάσης φύσεως) γυρνάει ακόμα πιο χάλια;;;
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η ζωή είναι ωραία αλεξ. σωστό... αλλά είναι μία από these days...
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 μα ο δημιουργος του σαιτ φυσικα..Hal9000απλα κατακρεουργησα λιγακι το ονομα του.. ...ΚΑΙ το quote "μου"... (...μιλάω 'γω σαν τον Τζίμη του Λαζόπουλου ρα ; "who ia hal" ? ) Ο Σαλονικιός δίδυμος του Hal? ...καλά, έχω βαρεθεί να τονίζω ότι τελευταίως οι ατάκες του είναι πολύ δυνατές... ΧΑχαχαχαχα να είσαι καλά με έκανες και γέλασα και παραλίγο να με πετάξει έξω ο καθηγητής :Ρ ....καμμιά φορά όχι αρκετά βέβαια...... Σίγουρα θέλει προσοχή.Ο αδερφός μου έφερε ένα τέτοιο και κατάφερε με 2 χρήσεις να σπάσει τα μεταλλικά φυσάκια,δοντάκια,υποδοχές πώς-τα-λένε-τέλος-πάντων.Και αυτό καθώς προσπαθούσε να το αφαιρέσει από τη usb του PCιού. ...χαλκοδιαδρομές... Είμαι ο μόνος που όταν πάει για ποτό έχοντας προβλήματα (πάσης φύσεως) γυρνάει ακόμα πιο χάλια;;; ...πάλι περηφανεύεσαι για τη μοναδικότητά σου ; Ψωνάρα.......
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 καλά, έχω βαρεθεί να τονίζω ότι τελευταίως οι ατάκες του είναι πολύ δυνατές... indeed... πέριπτωση ο frenzy ...πάλι περηφανεύεσαι για τη μοναδικότητά σου ; Ψωνάρα....... ότι είμαι, είμαι...
little loulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ...ΚΑΙ το quote "μου"...(...μιλάω 'γω σαν τον Τζίμη του Λαζόπουλου ρα ; "who ia hal" ? ) ενταξει..ενταξει..το σκοτωσα κι αυτο..αλλα κολλας κι εσυ σε κατι λεπτομερειες!
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η άλλη η αδερφή με στέλνει πιεμ από την δισνεϊλαντ... που να δεις τον Μίκι γυμνο!
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 greetings from Paris! Disneyland>all alexzzz Pontiac προβλήματα; Chris I'll spam back!
little loulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είμαι ο μόνος που όταν πάει για ποτό έχοντας προβλήματα (πάσης φύσεως) γυρνάει ακόμα πιο χάλια;;; for you..
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλόπαιδα.. Περιμένετε να αλλάξω κλιματικη ζώνη για με κράξετε Na sas kaei to video
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το άκουσμα τον village people ήταν η χαριστική βολή... με καταφέρατε.. πάω για ύπνο Καλόπαιδα.. Περιμένετε να αλλάξω κλιματικη ζώνη για με κράξετε Na sas kaei to video Ζε νε βε πα τράβαγιεεεεεεε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.