dark_banishing Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Εμένα μου την σπάει που δεν έχει μια διαφήμιση στην υπογραφή του ή κάτι τέλος πάντων για να ξέρουμε τον λόγο που υπάρχει.
dazeman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Προσπαθώ να βρώ ένα τόπικ του insomnia που μπαίνουν links με ενδιαφέροντα ή γαργαλιστικά πόστς και δεν το βρίσκω με τίποτα. Όποιος το βρεί άς τo καταχωρήσει, είναι απολαυστικό! http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2614437&postcount=2
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το μήνυμα που δημοσιεύθηκε άνωθεν του παρόντος καταδεικνύει θέμα το οποίο δύναται να φιλοξενήσει επιτυχώς «ενδιαφέροντα ή γαργαλιστικά πόστς». Του χρόνου.
dazeman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μπορεί να μπει και εδώ. Καλημέρες σε όλους... Kalimeresssssss! Eyxaριστώ, ναί αυτο ειναι, αλλά δεν μπορώ να ποστάρω !! Μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα και δεν υπάρχει επιλογή για απάντηση.... Το μήνυμα που δημοσιεύθηκε άνωθεν του παρόντος καταδεικνύει θέμα το οποίο δύναται να φιλοξενήσει επιτυχώς «ενδιαφέροντα ή γαργαλιστικά πόστς». Του χρόνου. Ήθελα να γράψω το "κουφά" με ...εξευγενισμένο τρόπο' date=' αλλά εσείς είστε άπαιχτοι!!! χαχαχα [b']parsifal[/b], μήπως έβαλες το χεράκι σου και δεν μπορώ να ποστάρω στο τόπικ των κουφών ;
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Bonjour και στα μουτρα σας! Η προφορά ήταν όλα τα λεφτά. Μέρα ρε ταξιδευτή.
status Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Bonjour και στα μουτρα σας! Καλώς τον Παριζιάνο καλά πέρασες ορέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.