klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ακόμα εκει είμαι Απλά σήμερά επιτέλους ειναι lazy day και δεν τρέχω σα το βέγγο! Κατα τα άλλα τα σπάει. Ακίλις με κόβω να τσιβδίζω όταν γυρισω.
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ακίλις με κόβω να τσιβδίζω όταν γυρισω. Ακορντεόν, μαύρα γυαλιά και πέσιμο στην πλατεία Αριστοτέλους... Θα τα κονομήσεις πόστη. Άντε καλή επιστροφή. Τι θα μας φέρεις;
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 parsifal, μήπως έβαλες το χεράκι σου και δεν μπορώ να ποστάρω στο τόπικ των κουφών ; Μέλη ανήκοντα στην ομάδα των απλών συντονιστών δε διαθέτουν τέτοιες δυνατότητες εκ του λογισμικού φόρουμ βΜπούλλετιν. Στην περίπτωσή σου, πρέπει να αναζητηθεί αλλού ο λόγος που εμφανίζεσαι ως μη έχων δικαίωμα δημοσίευσης μηνύματος στο εν λόγω θέμα. Επικοινωνία σου με τον διαχειριστή του φόρουμ προσφέρει λογική πιθανότητα για λύση του παρόντος προβλήματος. Και του χρόνου.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τρεζενγκέ, Ριμπερί, Πορτμπαγκάζ, άνσανσερ, ρεκτιφιέ... δεν ξέρω αν είναι πολύ προχω τα γαλλικά μου για σένα Κλαϊν αλλά ήθελα να κάνω επίδειξη των γνώσεων μου... Τεο ... καλύτερα να έβαζες αυτό στην εικόνα, ραααα! Κατά τα άλλα... καλημέρες... αύριο
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τρεζενγκέ, Ριμπερί, Πορτμπαγκάζ, άνσανσερ, ρεκτιφιέ... δεν ξέρω αν είναι πολύ προχω τα γαλλικά μου για σένα Κλαϊν αλλά ήθελα να κάνω επίδειξη των γνώσεων μου... Τεο ... καλύτερα να έβαζες αυτό στην εικόνα, ραααα! Κατά τα άλλα... καλημέρες... αύριο Σεντ Ετιέν.-
dazeman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλη ανήκοντα στην ομάδα των απλών συντονιστών δε διαθέτουν τέτοιες δυνατότητες εκ του λογισμικού φόρουμ βΜπούλλετιν. Στην περίπτωσή σου, πρέπει να αναζητηθεί αλλού ο λόγος που εμφανίζεσαι ως μη έχων δικαίωμα δημοσίευσης μηνύματος στο εν λόγω θέμα. Επικοινωνία σου με τον διαχειριστή του φόρουμ προσφέρει λογική πιθανότητα για λύση του παρόντος προβλήματος. Και του χρόνου. Αγαπητέ parsifal, η λύσις επήλθε άμεσα άν και ήταν ιδιαιτέρως επίπονος να ανευρεθεί.. Διεπιστώθη εκ προσεκτικής παρατηρήσεως ότι εχρειάζετο ενεργοποίηση της διαδικασίας που βαρβαριστί αποκαλείται "λογκίν-λογκάυτ". Ευχαριστώ ιδιαιτέρως δια το άμεσον και ειλικρινές της απαντήσεώς σας, χαρακτηριστικά βεβαίως βεβαίως που συνάδουν με το υψηλόν καθήκον της διαχειρίσεως. (και εις άλλα με υγεία!) Προσέτι δε, μου εδημιουργήθη μία ετέραν απορίαν, την οποία αναπτύσσω τάχιστα: Κατά την προσπάθεια ανάγνωσης ομάδος μηνυμάτων που έκαστον εξ αυτών προσυπογράφεται με την λέξη "Μετά." δεν κατέστη η ανάγνωσις του περιεχομένου των μηνυμάτων εφικτή, εξαιτίας του αυθορμήτου δυνατού και τρανταχτού γέλωτος που επήρχετο, ειδικώς με την θέασην της λέξεως "Μετά" γεγονός που εξελίσσετο επικινδύνως δια το άτομόν μου, δεδομένου ότι ευρίσκομαι στο εργασιακό μου περιβάλον... Γιατί ;
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Αν ήθελα να διαβάσω Εμμανουήλ Ροΐδη δε θα έμπαινα στο ινσόμνια
papahlamidas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Αγαπητέ parsifal, η λύσις επήλθε άμεσα άν και ήταν ιδιαιτέρως επίπονος να ανευρεθεί.. Διεπιστώθη εκ προσεκτικής παρατηρήσεως ότι εχρειάζετο ενεργοποίηση της διαδικασίας που βαρβαριστί αποκαλείται "λογκίν-λογκάυτ". Ευχαριστώ ιδιαιτέρως δια το άμεσον και ειλικρινές της απαντήσεώς σας, χαρακτηριστικά βεβαίως βεβαίως που συνάδουν με το υψηλόν καθήκον της διαχειρίσεως. (και εις άλλα με υγεία!) Προσέτι δε, μου εδημιουργήθη μία ετέραν απορίαν, την οποία αναπτύσσω τάχιστα: Κατά την προσπάθεια ανάγνωσης ομάδος μηνυμάτων που έκαστον εξ αυτών προσυπογράφεται με την λέξη "Μετά." δεν κατέστη η ανάγνωσις του περιεχομένου των μηνυμάτων εφικτή, εξαιτίας του αυθορμήτου δυνατού και τρανταχτού γέλωτος που επήρχετο, ειδικώς με την θέασην της λέξεως "Μετά" γεγονός που εξελίσσετο επικινδύνως δια το άτομόν μου, δεδομένου ότι ευρίσκομαι στο εργασιακό μου περιβάλον... Γιατί ; Καλημέρα! Γαμάτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.