Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς υπεράσπισή του, ο 21century rev2.0 γράφει μεν με λόγια διατύπωση, αλλά όχι σε καθαρεύουσα όπως υπονοεί ο φίλος dazeman!

Κατά τ' άλλα: Μετανοείτε, Skynet, «ήρθε το τέλοC», bot-άκι πάει στη bot-αμιά κλπ...

Μετά.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω τσιμπήσει τελείως με το "μετά". Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Και το χειρότερο είναι πως δεν θα μου λυθεί και η απορία...

Δημοσ.
Πάντως εγώ έχω τσιμπήσει τελείως με το "μετά". Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Και το χειρότερο είναι πως δεν θα μου λυθεί και η απορία...

Ναι, δυστυχώς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την A.I. προσθέτοντας ικανότητα συνδιαλλαγής/ανταπαντήσεων αλλά λόγω bugs μας βγήκε κάτι σε θρησκόληπτο και αναβλητικό personality. Sorry!

Μετά.

Δημοσ.
Ναι, δυστυχώς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την A.I. προσθέτοντας ικανότητα συνδιαλλαγής/ανταπαντήσεων αλλά λόγω bugs μας βγήκε κάτι σε θρησκόληπτο και αναβλητικό personality. Sorry!

Μετά.

Στοπ δε τεστς!!!

meta

Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτί αυτός που γράφει το "μετα" δεν είναι κανα πιτσιρίκι, 34 χρονών ειναι. Οπότε η παλαβός είναι ή είναι έξυπνος και μας κρύβει κάτι

Δημοσ.

stfu κι εσύ με το μετά. Αρρωσταίνω σου λέωωωω:P

Η πλάκα είναι πως δεν κάνω πλάκα. Πραγματικά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Έπεσα χθες για ύπνο και σκεφτόμουν τι μπορεί να εννοεί. Στην αρχή νόμιζα πως περίμενε την κατάλληλη ερώτηση για να ρίξει ατάκα. Μετά νόμιζα πως δεν του βγήκε γιατί κανείς δεν έκανε την σωστή ερώτηση. Τώρα σκέφτομαι πως ξέρει κάτι που δεν ξέρω. Ο τύπος έχει προδιαγραφές για θρησκευτικό ηγέτη. Το κίνημα της αναβλητικότητας κι έτσι.

Δημοσ.

Πάει ο parsifal, πάει κι ο dazeman... Σύντομα θα έχουμε μολυνθεί όλοι...

zombies.jpg

Επιπλέον, συνειδητοποίησα με τρόμο ότι μπροστά στο νέο bot, ο 21century φαίνεται νοήμων οργανισμός. Δείτε λίγο:

Τίτλος είδησης: Η Google προσαρμόζει τις διαφημίσεις στα ενδιαφέροντα των χρηστών

Απάντηση Ocy: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2612485&postcount=2

Απάντηση 21c: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2612912&postcount=12

• Moderators
Δημοσ.

Ρε θα σκασετε καμια φορα?

ΛΙΩΝΩ λεμε με το μετα :P

Και με τα περιεχομενα των ποστ που το αναφερουν (καθως και με τις αρτιοτατες απομιμισεις εκ μερους των φιλτατων συναδελφων στη παρουσα διαδικτυακη κοινοτητα ονοματι "Αγρυπνία")

Στο τριτο ονειρο δεξια :P

Δημοσ.

Σας έχει άνετα το bot όμως έτσι; Μία πιθανή εξήγηση, λαμβάνοντας υπόψιν και το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, είναι να πρόκειται για κομμένη έκδοση της λέξης "μετανοείτε". Ίσως μια μέρα να μάθουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...