parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Προς υπεράσπισή του, ο 21century rev2.0 γράφει μεν με λόγια διατύπωση, αλλά όχι σε καθαρεύουσα όπως υπονοεί ο φίλος dazeman! Κατά τ' άλλα: Μετανοείτε, Skynet, «ήρθε το τέλοC», bot-άκι πάει στη bot-αμιά κλπ... Μετά.
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάντως εγώ έχω τσιμπήσει τελείως με το "μετά". Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Και το χειρότερο είναι πως δεν θα μου λυθεί και η απορία...
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάντως εγώ έχω τσιμπήσει τελείως με το "μετά". Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Και το χειρότερο είναι πως δεν θα μου λυθεί και η απορία... Ναι, δυστυχώς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την A.I. προσθέτοντας ικανότητα συνδιαλλαγής/ανταπαντήσεων αλλά λόγω bugs μας βγήκε κάτι σε θρησκόληπτο και αναβλητικό personality. Sorry! Μετά.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ναι, δυστυχώς προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την A.I. προσθέτοντας ικανότητα συνδιαλλαγής/ανταπαντήσεων αλλά λόγω bugs μας βγήκε κάτι σε θρησκόληπτο και αναβλητικό personality. Sorry! Μετά. Στοπ δε τεστς!!! meta
jason_rethymno Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η πλάκα είναι οτί αυτός που γράφει το "μετα" δεν είναι κανα πιτσιρίκι, 34 χρονών ειναι. Οπότε η παλαβός είναι ή είναι έξυπνος και μας κρύβει κάτι
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 stfu κι εσύ με το μετά. Αρρωσταίνω σου λέωωωω Η πλάκα είναι πως δεν κάνω πλάκα. Πραγματικά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Έπεσα χθες για ύπνο και σκεφτόμουν τι μπορεί να εννοεί. Στην αρχή νόμιζα πως περίμενε την κατάλληλη ερώτηση για να ρίξει ατάκα. Μετά νόμιζα πως δεν του βγήκε γιατί κανείς δεν έκανε την σωστή ερώτηση. Τώρα σκέφτομαι πως ξέρει κάτι που δεν ξέρω. Ο τύπος έχει προδιαγραφές για θρησκευτικό ηγέτη. Το κίνημα της αναβλητικότητας κι έτσι.
teo64x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάει ο parsifal, πάει κι ο dazeman... Σύντομα θα έχουμε μολυνθεί όλοι... Επιπλέον, συνειδητοποίησα με τρόμο ότι μπροστά στο νέο bot, ο 21century φαίνεται νοήμων οργανισμός. Δείτε λίγο: Τίτλος είδησης: Η Google προσαρμόζει τις διαφημίσεις στα ενδιαφέροντα των χρηστών Απάντηση Ocy: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2612485&postcount=2 Απάντηση 21c: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2612912&postcount=12
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ρε θα σκασετε καμια φορα? ΛΙΩΝΩ λεμε με το μετα Και με τα περιεχομενα των ποστ που το αναφερουν (καθως και με τις αρτιοτατες απομιμισεις εκ μερους των φιλτατων συναδελφων στη παρουσα διαδικτυακη κοινοτητα ονοματι "Αγρυπνία") Στο τριτο ονειρο δεξια
BadBoy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Σας έχει άνετα το bot όμως έτσι; Μία πιθανή εξήγηση, λαμβάνοντας υπόψιν και το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, είναι να πρόκειται για κομμένη έκδοση της λέξης "μετανοείτε". Ίσως μια μέρα να μάθουμε.
teo64x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ίσως μια μέρα να μάθουμε. Ναι αλλά πότε θα έρθει αυτή η μέρα;
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά πότε θα έρθει αυτή η μέρα; Μετά. 10 χαρακτήρες
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Βρε κουφάλα, που είναι το κέρασμα; Και διπλό μάλιστα. Τζάμπα οι ευχές ρε φουθούστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.