alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Χάθηκε και αυτός... δεν μας αντέχουν πια. Σε μια ώρα το νέο λάπτοπ... !@#$@# την acs μου...
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Χάθηκε και αυτός... δεν μας αντέχουν πια. Σε μια ώρα το νέο λάπτοπ... !@#$@# την acs μου... Να κεράσει πρώτα και μετά μπορεί να χαθεί άνετα. Τι πήρες τελικά;
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Βρε κουφάλα, που είναι το κέρασμα; Και διπλό μάλιστα. Τζάμπα οι ευχές ρε φουθούστη; Χα! Φχαριστώ ρε! Αυτά τα ρημάδια τα μηνύματα στο προφίλ δεν τα βλέπω ποτέ . Δεν βάζουν και καμιά ειδοποίηση... Δεν χάθηκα ωρέ Αλεξζζζζίκα. Έλειπα μια βδομαδούλα Μπερλίν, και γύρισα και έχω μαζευτεί πολλά να κάνω... Γενεθλιάζουμε αμφότεροι εγώ και ο υιός, αυτός 4, εγώ 34. Κερνάω καφέ στους δεινόσαυρους. Α, κάτσε, κάτσε, κάτι άκουσα προχτές: έπεσε λέει ένας μετεωρίτης στο Ωραιόκαστρο, και σύννεφο σκόνης σκέπασε την περιοχή, πολικό ψύχος επικράτησε, και οι δεινόσαυροι λέει (ξανά)εξαφανίστηκαν. Αργήσαμε... Κάτι μικρά τρωκτικά λέει επέζησαν, πάμε λες να τα δούμε; Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές. Τα ίδια επιθυμώ και δι υμάς
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αφού το έδωσε λέει το mac πήρε mac πάλι ? ένα που έχει τα νούμερα δίπλα δίπλα πήρε από τα καινούρια για να αλλάζει κανάλια έτσι μου έλεγε στο pm του
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Θα τα πούμε από κοντά next week. Και με τα 2-3 ρεμάλια που κρύβονται... Και πάλι ότι επιθυμείς.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Mac Εννοειται Obvious gay is obvious. Βρε MAC-ριά από μας... μακριά τα προιόντα από την μηλέα... να δώκουμε και το μηλό τηλ τώρα και κλείσαμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδια! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2614968&postcount=2 Εάν το καθαρό κέρδος από την μη συμμόρφωση στον ευρωπαϊκό νόμο είναι μεγαλύτερο από τα πρόστιμα που επιβάλλονται για την μη συμμόρφωση στον ευρωπαϊκό νόμο, τότε η πιθανότητα περαιτέρω μη συμμόρφωσης στον ευρωπαϊκό νόμο είναι μεγάλη. Η παρούσα μη συμμόρφωση στον στον ευρωπαϊκό νόμο για το παρόν θέμα μπορεί να κριθεί έως και αντιδημοκρατική λόγω των παραμέτρων που διέπουν το παρόν θέμα και νόμο. Μετά. Βρηκα bot bug! Δοξαστε με! Μετα. Παρακαλω οπως διορθωθει αμεσα.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 leftermann χρόνια σας πολλά ρε φίλε και να χαίρεσαι τον παίκτη... αφού το έδωσε λέει το mac πήρε mac πάλι ? ένα που έχει τα νούμερα δίπλα δίπλα πήρε από τα καινούρια για να αλλάζει κανάλια έτσι μου έλεγε στο pm του τι; σε έπιασε προκοπή να βοηθήσεις ξαφνικά;
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αφού το έδωσε λέει το mac πήρε mac πάλι ? Once gay, always gay.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδια! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2614968&postcount=2 Βρηκα bot bug! Δοξαστε με! Μετα. Παρακαλω οπως διορθωθει αμεσα. buffer overflow έκανε;;; Once gay, always gay. κάτι ξέρεις... κάτι ξέρεις...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ε μπορει να μπαφέριασε λιγο ναι Πιστευω διορθωνεται ευκολα.
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ε μπορει να μπαφάριασε λιγο ναι Πιστευω διορθωνεται ευκολα. Fixed.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δεν ήμουν στο pc ρα την ώρα που το έστειλες έβλεπα όνειρα τότε και αυτές τις μέρες απέχω από το pc γενικά με έχει πιάσει ο εθισμός στις μπύρες πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.