alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δεν ήμουν στο pc ρα την ώρα που το έστειλες έβλεπα όνειρα τότε και αυτές τις μέρες απέχω από το pc γενικά με έχει πιάσει ο εθισμός στις μπύρες πάλι... έχε χάρη που ήτο δοκιμή... άσκηση ετοιμότης και αποτέλεσμα βαρεμάρας, αλλιώς θα σου έκανα τατού την γενοκτονία των Ποντίων στο άλλο χέρι με σακοράφα... (τι βίαιο πόστ έγραψα... )
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ακορντεόν, μαύρα γυαλιά και πέσιμο στην πλατεία Αριστοτέλους... Θα τα κονομήσεις πόστη.
status Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Φτωχολογιάαααα για σένα κάθε μου τραγούυυυδι.. !! :Ρ Αόμματος... :Ρ
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ήρθε... και έχει και τσάντα μαζί... μωρέ μπράαααβο.
Achilles Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αούτο.... ! Καλοδούλευτο. Επιτέλους έβαλες μυαλό και πήρες HP.
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Βρε MAC-ριά από μας... μακριά τα προιόντα από την μηλέα... να δώκουμε και το μηλό τηλ τώρα και κλείσαμε o Στήβεν τον ηπάτησε... έχε χάρη που ήτο δοκιμή... άσκηση ετοιμότης και αποτέλεσμα βαρεμάρας, αλλιώς θα σου έκανα τατού την γενοκτονία των Ποντίων στο άλλο χέρι με σακοράφα... (τι βίαιο πόστ έγραψα... ) ...δε σας προλαβαίνω σήμερα..........
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 εγώ το είπα... βρίσκεται σε καλλιτεχνικό οίστρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.