Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tι εννοας προηγούμενο μοντέλο; Το τοσιμπα ουτε να το φτύσεις;;

Νομίζω ότι άλλαξε η σειρά... και εγώ για βαϊο πήγαινα αλλά με έπιασε η λογική και θυμήθηκα ότι το λαπιτόπι θα είναι νετμπουκ με μεγάλη οθόνη και έριξα τις απαιτήσεις μου...

Το τοσίμπα δεν το ξέρω τζάνουμ... τι θέλεις να κάνεις με το κουνιστό;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ιντερνετ, κανα wow αλλά κυριως θελω να αντεχει στις κακουχιες και τα ταξιδια. :-) Και αν γινεται να μην ανοιγει συνεχεια ο ανεμιστηρας ουτε να φτανει τους 60-70 βαθμους κελσιου..

Δημοσ.

Κοίτα για wow δεν ξέρω άλλα για ιντερνετ έναν τετραπύρινο με καμιά 6-7 γκιγκαμπαϊτ ραμ τα θες... συνάμα αυτό με τις κακουχίες με προβληματίζει... με τι ταξιδεύεις; από τις λακκούβες πας;

Δημοσ.
:-D οχι ρε αλλά το δερνω συχνα... Γενικα ρε παιδι μου ταξιδευω συχνα και το κουβαλαω παντου (αυτο που εχω τωρα εχει πεσει και 2 φορες αλλά αντεχει). Το βασικοτερο που ηθελα να δω ηταν γνωμες σχετικα με την αξιοπιστια των laptop σαν μαρκες.
Δημοσ.

Έχω δακρύσει από το γέλιο λέμε...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2615790&postcount=3

:-D οχι ρε αλλά το δερνω συχνα... Γενικα ρε παιδι μου ταξιδευω συχνα και το κουβαλαω παντου (αυτο που εχω τωρα εχει πεσει και 2 φορες αλλά αντεχει). Το βασικοτερο που ηθελα να δω ηταν γνωμες σχετικα με την αξιοπιστια των laptop σαν μαρκες.

κοίτα βάρβαρε, εγώ με τα λαπιτόπια μου μέχρι τώρα είμαι ευγενικός. Δεν μου έχει πέσει κανένα (τώρα που το είπα θα μάθουμε σύντομα την αντοχή του hp)... αλλά αφού είσαι βάρβαρος πάρε κάτι φθηνό να μην κλαις μετά... τι απαιτήσεις να έχει το γουόου;

Δημοσ.

το γουοου παιζει και στο παλιο αρα ειμαστε ενταξει απο απαιτησεις... λες να παρω κανα φθηνοτερο δλδ.. και οταν το χαλασω το ξαναλλαζω... Θα το σκεφτω :-)

Δημοσ.

Τέρεν... εγώ θα έπαιρνα σέλερον αλλά δεν βρήκα κανέναν όμορφο... για αυτό και πήρα αυτό και το έψαχνα για βαϊο. Κάνω σοβαρές αγορές εγώ...

Δημοσ.

Ουτε σε ροζ είχε τιποτα να φανταστω :lol: :lol: To ψηνω για vaio αλλά θα δω μηπως παιζει κανα φθηνοτερο τοσιμπα. :-)

Δημοσ.
Ουτε σε ροζ είχε τιποτα να φανταστω :lol: :lol: To ψηνω για vaio αλλά θα δω μηπως παιζει κανα φθηνοτερο τοσιμπα. :-)

εγώ φταίω που σου παρέχω δωρεάν τις γνώσεις μου ρε κιορατά...

Είμαι ο Σούλις και μόλις με αποτελείωσαν

καλή ;

Δημοσ.

βοήθεια!! μεταφραστες του ινσομνια! λοιπον ηξερα ενα αποφθεγμα και νομιζα οτι ηταν του Σωκρατη. Ψαχνωντας ομως στο νετ το βρηκα αλλα απο τον Claudius

και ειναι το εξης: Say not always what you know, but always know what you say

εγω το ειχα στο μυαλο μου καπως ετσι Don't talk always about what you know, but always know what you're talking about

και τελικα το μετεφρασα Μην μιλάς πάντα για ό,τι ξέρεις αλλά πάντα να ξέρεις για ό,τι μιλάς

αλλα θελω τη γνωμη σας αν ακουγεται καλα στα ελληνικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...