status Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 το msn παίζει σε όλους ? να αρχίζω να το σπάω το pc ? καλημέρες Σπάστο, σπάστο μπαίνει το μσν :Ρ Καλημέρες
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ ήμουν σίγουρος πως έμπαινες με άλλο λογαριασμό και υπέγραφες Μετά.
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δεν παίζω με τέτοια πράγματα ρε, την τελευταία φορά έβγαλα σπυριά στις μασχάλες μου.
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δεν παίζω με τέτοια πράγματα ρε, την τελευταία φορά έβγαλα σπυριά στις μασχάλες μου. στις πληγές από τα κομμένα φτερά ε?
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Τι να τα κάνω τα φτερά στις μασχάλες ρε διεστραμμένε, να με αερίζουν το καλοκαίρι;
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ ήμουν σίγουρος πως έμπαινες με άλλο λογαριασμό και υπέγραφες Μετά. Όχι, δεν ισχύει αυτό. Τσεκαρισμένο (εκτός αν ο Luci μας παραμυθιάζει ότι είναι εξωτερικό)...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Σπάστο, σπάστο μπαίνει το μσν :Ρ Καλημέρες οκ μετά από καμιά 10αριά μπουνίδια έστρωσε...
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Άει σταδιάλα ρε, εγώ ήρθα να μοιραστώ τη χαρά μου που βρήκα γαμάτο σπιτάκι σε γαμάτο μέρος και εσείς με κράζετε και από πάνω. Σιχαμένοι =(
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 πολιτική του eshop είναι να μην απαντάνε στο τηλέφωνο? είναι μέρος του γενικού τους πιστεύω, "ο πελάτης είναι πάντα ανυπεράσπιστος" Αν μπορούσανε θα σε βρίζανε και που τους ενόχλησεςΑλλά δεν το κάνουν γιατί θα πρέπει να σηκώσουν το τηλέφωνο μπλαμπλαμπλα οΥαΧαΧαΧαΧ (τα 'χουμε πει γι' αυτόν) ...και μετά γκρινιάζουμε στο insomnia άμα ξεχάσει κανείς καμμιά οξεία... το msn παίζει σε όλους ? να αρχίζω να το σπάω το pc ? καλημέρες παίζει, αλλά δε χάνεις και τίποτα να το σπάσεις... Γεια σας! Τις απολογίες μου που σας παράτησα σαν τα σκυλιά στο μπλαμπέλι, μα τις τελευταίες μέρες μου βγήκε η παναγία να ψάχνω σπίτι εδώ πάνω. Αυτή η σκοτούρα πλέον έφυγε, οπότε θα περνάω συχνότερα για κάνα μπαν και καφεδάκι. ...ο Κύριος ..... ;
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Άει σταδιάλα ρε, εγώ ήρθα να μοιραστώ τη χαρά μου που βρήκα γαμάτο σπιτάκι σε γαμάτο μέρος και εσείς με κράζετε και από πάνω. Σιχαμένοι =( σου κανω ναζακια
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Άει σταδιάλα ρε, εγώ ήρθα να μοιραστώ τη χαρά μου που βρήκα γαμάτο σπιτάκι σε γαμάτο μέρος και εσείς με κράζετε και από πάνω. Σιχαμένοι =( ναι αλλά δεν είδαμε Αρχικά μη καταχωρημένο από Lucifer ...Eννοείται όσοι τύχει να βρεθούν προς τα 'δω, οι πόρτες είναι ανοιχτές, και τα μωρά δεμένα
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Τι να τα κάνω τα φτερά στις μασχάλες ρε διεστραμμένε, να με αερίζουν το καλοκαίρι; fallen angel κι έτσι ρε συ. Φτερά as in wings όχι φτερά as in feathers ή φτεράαααα φτεράαααα φτερά μωρή φτερούουου
ferongr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ουυυ ρεεεε! Πεζικαριος σε εξοδο στο Ρεθυμνο!Και με τιμητικη 2ωρη παραταση. Σκοπανθρωπος πρωτος!
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Καλά, άλλη δουλειά δεν έχεις εσύ ; Συλλογή τιμητικών κάνεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.