Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πραγματικό οφ-τόπικ για εσάς! Θέλω να αγοράσω ένα σακίδιο πλάτης από αυτά που είναι σαν πουγγί!! Καταλάβατε περίπου;;

Το μόνο που βρήκα στο ίντερνετ είναι αυτό

http://www.starbags.gr/displayITM2.asp?ITMID=2346

Αλλά εγώ θέλω κάτι σαφώς πιο νεανικό(χρωματάκια κτλ!), αλλά δεν ξέρω πού να ψάξω!! Καμιά βοήθεια;;;

___

Βασικά βρήκα καλύτερη εικόνα αλλά πάλι αυτό δεν είναι ωραίο...

L572011011-200.JPG

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε μπαινει ο καθενας κ λεει οτι θελει χωρις να υπαρχει μια συνοχη?? καποτε εγραφα σε αντιστοιχο τοπικ κ ειχαμε γινει ολοι μια μεγαααααλη παρεα

αλλα μας το κλεισανε εδω κ ενα χρονο

Δημοσ.

Κάπως έτσι πρέπει να είναι...Λογικά θα δημιουργείτε ένα θέμα πού και πού...Αν δεις τα προγούμενα ποστ θα καταλάβεις! Μιας και είσαι μέσα,μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με αυτό που έγραψα πιο πάνω;;;

Δημοσ.

Ilianna απο κανα ebay ειδες?

lina, ολοι μια παρεα ειμαστε, εχουμε κεντρικα θεματα αναλογα τις ωρες αλλα μην απορισεις αν δεις να λεμε οτι θελουμε :P

Δημοσ.
εδω λεμε οτι οτι θελουμε??

εχουμε σταθερους θαμωνες στο τοπικ??

Βασικά αν δεις το αρχικό post από λειτουργική σκοπιά για το υπόλοιπο φόρουμ, εδώ είναι το μέρος που ρωτάμε απλά πράγματα που δεν χρειάζονται δικό τους νέο θέμα (όπως έκανε η ileana) :-). Aπό κει και πέρα γίνεται και χύμα κουβέντα σε κατεστραμμένο βαθμό :P

Τα πρωινά είναι και private chatroom των alexzzz status :whistle:

Δημοσ.
βαποράκι, hitman, νετάδικο, πορτιέρης

διάλεξε αν πετύχεις το σωστό έχεις κουλουράκι :-D

Let ME guess... Βαποράκι που περιστασιακά λειτουργεί ως hitman επειδή ορισμένοι δε συμμορφώνονται, δουλεύει σε net cafe για ξεκάρφωμα και εκμεταλλεύεται τον ντουλαποειδή σωματότυπό του δουλεύοντας ως πορτιέρης για κάνα φράγκο παραπάνο (οικονομική κρίση γαρ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...