slipknot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 με άφησες άναυδο και νόμιζα οτι μόνο εγώ ήμουν τόσο έξυπνος για να κάνω αυτή την δουλειά, ψάχνουμε άτομο ενδιαφέρεσαι ? Μωρέ εγώ γουστάρω, δε μ΄αφήνει ο μπαμπάς μου όμως.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 κρίμα έχει καλά λεφτά θες να φέρω τον δικό μου να του μιλήσει ?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 teo μας γ@μησες τη edit ήταν αυτό πολύ ύπουλο χτύπημα
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 εδω λεμε οτι οτι θελουμε??εχουμε σταθερους θαμωνες στο τοπικ?? Εγώ πρώτη φορά έγραψα πάντως εδώ!!! Πες ό,τι θες κι εσύ!! Λέτε να είναι έτσι ρε παιδιά;;; πολύ θα μου άρεσε... και εγώ πρώτη φορά γράφω, καλά παιδιά φαίνονται, ξέρω γω; Τα πρωινά είναι και private chatroom των alexzzz status τα πρωινά δουλεύουμε κύριος... δεν μιλάμε στα οφτόπια alexzzz, βάλε NET!!! ήμανε για ποτό Φαϊρ... τι είχε;;; btw... θα εκπλαγείς αλλά χάσαμε σήμερα... ΣΟΚ!!! --- Ρε τσογλάνι γουός... έτσι και είναι αυτό που εδώ και μέρες έχω συνδυάσει στο βρώμικο ποντιακό μυαλό μου θα σε σκίσω... ήθελα από καιρό να το πω αλλά είπα να δω πως θα πάει.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 ήμανε για ποτό Φαϊρ... τι είχε;;; btw... θα εκπλαγείς αλλά χάσαμε σήμερα... ΣΟΚ!!! Ποντιακους χορούς είχε Alexzzz
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ποντιακους χορούς είχε Alexzzz αϊ να λελεύω!!! ααα... στον Παπαδόπουλο, ε;
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 και εγώ πρώτη φορά γράφω, καλά παιδιά φαίνονται, ξέρω γω; ...η κατάστασή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα... Ρε τσογλάνι γουός... έτσι και είναι αυτό που εδώ και μέρες έχω συνδυάσει στο βρώμικο ποντιακό μυαλό μου θα σε σκίσω... ήθελα από καιρό να το πω αλλά είπα να δω πως θα πάει. wat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.