Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 embedding disabled by request...god damn it! (οεο)
teo64x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 WtF? Όπου γράφεται η λέξη τεστ η ίδια ιστορία... EDIT: Σχεδόν όπου.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 embedding disabled by request...god damn it! (οεο) http://www.youtube.com/watch?v=uCtGXFfBMfI
soturin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 τι γαμάτοι που είναι οι άτιμοι... και η composer
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Χτες που γύρισα από το ποτό και πέφτοντας στο κρεβάτι άνοιξα την ΤιΒι... έπεσα λοιπόν στην κατεστραμμένη εκπομπή του Ρακιτζή με τα βίντεο κλιπ και είχε αυτό... ευτυχώς είχα το iphone δίπλα μου το βρήκα και μου το έστειλα. Ευτυχώς γιατί αν δεν έβλεπα το email σήμερα δεν θα το θυμόμουν.
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 περιμένω κάτι και θα επανέλθω... αν είσαι αθώος δεν βγάζεις με τίποτα άκρη... αν είσαι ένοχος ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω. τί ποιός πού πότε γιατί πόσο Αρχικά καταχωρημένο από alexzzz Ρε τσογλάνι γουός... έτσι και είναι αυτό που εδώ και μέρες έχω συνδυάσει στο βρώμικο ποντιακό μυαλό μου θα σε σκίσω... ήθελα από καιρό να το πω αλλά είπα να δω πως θα πάει. wat από πού κι ως πού τσογλάνι από πού κι ως πού γουός από πού κι ως πού βρώμικο από πού κι ως πού ποντιακό από πού κι ως πού μυαλό από πού κι ως πού σκίσιμο Όχι άλλο κάρβουνο.
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 [...] παλεύεις να μου αποδείξεις ότι είσαι αθώος, ε;
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 όχι, ένοχος είμαι, αλλά εξαρτάται για ποιό λες. για τη φάση στο ζαχαροπλαστείο ; για τα e-mails στο yahoo ; για την μπαταρία του αυτοκινήτου ; για την πιτσιρίκα στο Goody's ; για τη σύνταξη του παππού ; Όχι άλλο κάρβουνο.
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 όχι, ένοχος είμαι, αλλά εξαρτάται για ποιό λες. για τη φάση στο ζαχαροπλαστείο ; για τα e-mails στο yahoo ; για την μπαταρία του αυτοκινήτου ; για την πιτσιρίκα στο Goody's ; για τη σύνταξη του παππού ; Για όλα..:Ρ
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Έχετε ξεφύγει...καμμένοι. Παλιά. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα..:Ρ
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 skasus εσύ Εγώ φταίω που πάω να σου βγάλω ποινή 4 σε ένα :Ρ @ εεεεεε @ :Ρ
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 ...κοίτα να δεις που θα πάω και αυτόφωτο σε λίγο Όχι άλλο κάρβουνο.
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ας αράξουμε τώρα να δούμε λίγο μπαλίτσα... Μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.