Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ δεν λέγαμε για την καθολική εκκλησία και την στάση απέναντι στο προφυλακτικό; Δείτε και το παρακάτω.

http://www.cosmo.gr/News/Brazil/232650.html

τέρεν τις διαφημίσεις

c5c7163be5de4fa8f0e6df8dd9bf7c4c.png

@ γουός...

ανα γειά σου...

Totally looks like.......

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ναι.. fixed's... σχεδόν τα είχα ξεχάσει :P

Φτιάνω great...

Προσπαθώ να αποπολιτιστώ πάλι για να μπορέσω να αντέξω :P

Κατα τα άλλα δεν θα παντρευτώ ελληνίδα και ο βρωμερός γάλλος εισπράκτορας και το απαράδεκτο ίνφο του rer που κατάφεραν να μου βγάλουν λάθος εισιτήριο για αεροδρόμιο με αποτέλεσμα πρόστιμο 25 ευρώ ελπίζω να σαπίζει μαχαιρωμένος σε κάποιο προάστιο. Αυτά.. :D

Δημοσ.

Πάω να κάνω μια κατάθεση (σε τράπεζα Πειραιώς φυσικά) μπας και ζήσει ο καημένος ο Γάλλος...

Δημοσ.

Μπά είναι λίγα τα ψωμιά του...

Τον έβγαλα και φωτό στα μούτρα και σκέφτομαι το επόμενο photoshop/uber motivational ρεζίλεμα που μπορώ να του κάνω.. Any ideas ευπρόσδεκτες...

Α.. και όποιος είπε για γαλλική κουζίνα να μη του ξανασηκωθεί..

εδιτ: σε πόσες μέρες χαλάνε στο ψυγείο γλυκά τύπου black forest? Ήδη την τσάκισα δλδ απλά να ξέρω τι με περιμένει..

Δημοσ.
σε πόσες μέρες χαλάνε στο ψυγείο γλυκά τύπου black forest? Ήδη την τσάκισα δλδ απλά να ξέρω τι με περιμένει..

210.77.93.777 :P

Δημοσ.

Update: 16 Μαρτίου 00:03 τα λεπτά περνάνε βασανιστικά και δεν ξέρω τι με περιμένει.. όλοι λένε οτι θα έχω πρόβλημα.. Προς το παρόν όλα πάνε καλά αλλα το άγνωστο με ανησυχεί.. Βέβαια μετά απο μια εβδομάδα βρώσης πληθώρας μαλακιών και κρουασανοιδών ανοσιουργημάτων ίσως να μην την έχω τόσο άσχημα..

Δημοσ.
Update: 16 Μαρτίου 00:03 τα λεπτά περνάνε βασανιστικά και δεν ξέρω τι με περιμένει.. όλοι λένε οτι θα έχω πρόβλημα.. Προς το παρόν όλα πάνε καλά αλλα το άγνωστο με ανησυχεί.. Βέβαια μετά απο μια εβδομάδα βρώσης πληθώρας μαλακιών και κρουασανοιδών ανοσιουργημάτων ίσως να μην την έχω τόσο άσχημα..

Εμείς τουλάχιστον δεν θα φάμε μλκς. Κόλλυβα ftw. :P

Άντε νύχτα.

Δημοσ.

"δεν άντεξε την τρίτη θέση στο οφτόπικ και αυτοκτόνησε"

Εμείς τουλάχιστον δεν θα φάμε μλκς. Κόλλυβα ftw. :P

την μέρα της κηδείας θα πάμε κ για ρετσίνα... δεσμεύομαι

Δημοσ.

βέβαια με μια πολύ βαριά τροφική δηλητηρίαση κινδυνεύει η δικιά μου θέσει... άμα είσαι κάνα 4μηνό στο κρεβάτι

Δημοσ.

Oh plz... Ήδη είμαστε στα 41 :P

Πάντως μια βδομάδα όφ για λιώσιμο δεν θα με χαλούσε μιας και μόνο ξεκούραση δεν ήταν οι "διακοπές"/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...