klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων; Μήπως λέω.. μήπως... loved your paranoia
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ελπίζω να μην ισχύει αυτό με τα σκυλιά και τα γλυκά
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 με κούφανες ρε γείτονα ... που πήγε το μυαλό σου ρα;;;
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Και γω tbh για ip το είδα τα πρώτα 2sec (ή είσαι καμμένος ή δεν είσαι)
teo64x Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Και γω tbh για ip το είδα τα πρώτα 2sec (ή είσαι καμμένος ή δεν είσαι) Χαλαρά, κι εγώ για IP το είδα, και μάλιστα για πολύ περισσότερη ώρα.
dark_banishing Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Εγώ αναρωτιώμουν πως στο καλό βρήκε την ip του ..
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 ...τί να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω, αν πάντως κάνεις το look-up ΑΚΡΙΒΩΣ με τα νούμερα που έδωσε ο Αχ!ιλλέας, αυτά βγάζει... Τώρα, να το τραβήξουμε και λίγο πιο μακρυά (εσύ κλάιν προσοχή τώρα), ένας θεός ξέρει τί εννοούσε ο postης... (...λες κανένας από τους Jun Lee / Li Hong /Bao Jie , να είχαν παρόμοια μπλακφορεστική εξπίριενς με τη δική σου ; ; ; ) ....το μυστήριο μάλλον θα μας το λύσει ο ξώφτερνος αύριο......... ...φανταστείτε λέει αυτοί οι τρεις, να είναι είτε γιατροί, είτε να δουλεύουν στο Κινεζικό Κέντρο Δηλητηριάσεων....
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μπορούμε να μάθουμε φαντάζομαι.. 2 mail υπόθεση... Πάντως Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210.77.93.777 Αλλα θα με ενδιέφερε πολύ και η ασιατική πλευρά του μυστηριώδους αυτού αριθμού.. Ntbb chris Ξώφτερνος... μάλιστα.. πραγματικά η κατάσταση στο Μπλα μπλα έχει ξεφύγει διανοητικά/εννοιολογικά
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 ...σεξουαλικά να δεις... η postιά δίνει και παίρνει αλλά τί να λέμε στον άρτι αφιχθέντα εκ των Παρισίων τώρα...
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 ξεκίνησα το lost δεν είχα δει τίποτα μέσα στο 8ωρω είδα τα 10 πρώτα επεισόδια πολύ κάψιμο βρήκα τι θα κάνω τα βράδια που δεν θα έχω ψυχή στο μαγαζί... τώρα δεν θα παραπονιέται και ο postης ο Anti-Cristxxxx οτι κλαίγομαι καλημέρες σας και i'am off αν με αλλάξουν στην ώρα που πρέπει...
Achilles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μλκ wash είσαι για πολλά χαστούκια...μπας και συνέλθεις. Το έχασες το κορμί, πατριώτη..... Η κατάστασή σου κρίνεται ανησυχητική τον τελευταίο καιρό... Άντε μέρα... Before.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.