Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις ειδα την αγγελια για την δουλεια που ημουνα μεχρι και τωρα.

όταν πήγα στην δουλειά (που μου άρεσε το περιβάλλον παρα πολύ) μου είπανε ότι για 4 βδομάδες θα είμαι σε δοκιμαστική περίοδο/συμβόλιο, και μετά θα έκανα κανονικό συμβόλαιο. e περάσανε αυτές οι 4 βδομάδες, περάσανε και άλλοι 2 μήνες και δούλευα κανονικά (για πιο λίγα χρήματα από την θέση που έκανα)

μετά έλειπα 5 βδομάδες για την εγχείριση που έκανα και όταν ήταν να γυρίσω μου λέγανε ότι να κάνω πάλι τις 4 βδομάδες γιατί δεν με είχανε δει αρκετά. ένιωσα πολύ άσχημα με αυτό γιατί ούτε διακοπές έκανα ούτε πληρωνόμουνα όσο καιρό έλειπα

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα Σούλι !

...και Αργυρόκαστρο.

Και Κορυτσά.

Και κορίτσα.

Μλκ wash είσαι για πολλά χαστούκια...μπας και συνέλθεις. :P

Χα, ποιός μιλάει.

...Που του λες "ποιά είναι η διεύθυνσή σου",

και σου λέει

"127.1.1.1"

Αγάπα το φύλο σου με τα ελαττώματά του.

Χα. Εδώ σ' έχω. Ss saved in the archives.

"όχι αφεντικό... πλάκα κάνουν τα παιδιά στο φόρουμ... για να γελάσουμε τα λένε..."

...καλά σας λέει ρε...

Πιάστε την την σπόντα επιτέλους...Μαζεύτε λίγο τις δηλώσεις σας...Αλλάξανε τα πράγματα στη δουλειά του... :

8e45856423da48b58b53656.jpg

να και τ' αφεντικό

1356828964_613f5acc47.jpg?v=0

Δημοσ.

Είναι υπέροχο να σε ξυπνάνε πρωί πρωί για να σου λένε οτι δεν χρειάζεται να πάς στη δουλειά σήμερα :D (αλλα θα ξεπατωθείς αύριο κ μεθαύριο).. Όπως και να'χει είναι υπέροχη ιδέα ο βαθύς ύπνος μέχρι τώρα και ο ηλιόλουστος καφές και η θερμαικίλα που θα ακολουθήσει...

Life is f@ckin' great bitchessssssssssssssssssssssssss :D

Toufas to your balls... αν βλέπεις οτι ψάχνουν για μλκα (που εντάξει μετά απο 3 μήνες δουλειάς να σου ξανακάνουν δοκιμαστικό... μου φαίνεται κάπως..) δούλεψε εκεί μέχρι νεωτέρας ή μέχρι να βρείς κάτι άλλο καλύτερο :)

Καλη ανάρρωση κατα τα άλλα :D

XAaAaxAXAxaXxaa

WASH LOL

Είμαι ευτυχής που δεν έχω ποστάρει στο σχετικό thread :P (μη δω καμιά msnική θα φάτε report που θα πάει σύννεφο) :P

Δημοσ.
Εσύ νυστάζεις.. Εδώ κάνει ξύπνιο και ακούω και κάτι πουλάκια πάλι :P

Παρακούς πάλι; :Ρ

Δημοσ.
[...]

...Για Έλληνες δουλέυεις .......;

Και εντάξει ρε παιδιά...Το είπε το παλληκάρι : Το περιβάλλον είναι που του αρέσει εκεί...Αλλιώς φαντάζομαι δε θα χρειαζόταν τις "γνώμες" μας...θα τους είχε παρατήσει.

Δύσκολη λοιπόν απόφαση. 'Η κάθεσαι και τρως την εκμετάλλευση (που απ' ό,τι φαίνεται θα είναι κατ' εξακολούθηση), ή ρίχνεις το βάρος στο μαλλί και την κάνεις γι' άλλες πολιτείες.

Η ροζ στολή είναι τυχαία; :-D

...ειλικρινά, πιστεύεις ότι υπάρχει ΚΑΤΙ τυχαίο στις επιλογές μου........;

Άλλος με την βάρκα μας...

...ΕΤΣΙ ! :-D

Δημοσ.

Ότι πληροφορήθηκα ότι η γάτα του washcloud έχει πάθει εγκεφαλικό...τώρα να μου πεις με τέτοιο ιδιοκτήτη πως να μην το πάθεις..:Ρ

Δημοσ.

τί να σε κάνω που έπεσε ο ρέβμας και δεν καταγράφτηκε όλη η συζήτηση να τη βγάλω στο οφτόπικ και στην Εσπρέσσο Ηρακλείου......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...