MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 καλά, θα κανονίσω να κατέβουμε με τον Κλάιν το καλοκαίρι, να σου κατουρήσουμε τον Ψηλορείτη Τα @@ θα του κλάσετε. Μη με παρεξηγήσετε,αλλά ήταν η πρώτη ατάκα που σκέφτηκα. Υποκινούμαι από καθαρά χιουμοριστικά κίνητρα κλπ =ρ
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 έχω ένα flash 4 GB..να το κάνω NTFS ή να το αφήσω FAT32?
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τα @@ θα του κλάσετε. βρε ό,τι μας ζητήσει ο status θα του κάνουμε... πάντα στο πνεύμα του "the real thing" ψιλοάσχετο, αλλά πέρυσι τον Αύγουστο σας κατούρησα τα Σφακιά, ε ούτε 'συ να παρεξηγήσεις, διότι αυτό ήταν στο πνεύμα "απαντάωστοπειραχτικόχιούμορμεακόμαπειραχτικότερο" * andrea Μpaog , καν' το ντφς
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 βρε ό,τι μας ζητήσει ο status θα του κάνουμε...Για τον ψηλορείτη το λεγα εγώ.Στον στάτους κάντε ό,τι θέλετε κι ό,τι θέλει.Χουχ. ψιλοάσχετο, αλλά πέρυσι τον Αύγουστο σας κατούρησα τα Σφακιά, ε Ωραία τα Σφακιά. Την άλλη φορά να πας να κατουρήσεις πιο δίπλα,στο Λουτρό.Θα το φχαριστηθείς περισσότερο.
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Για τον ψηλορείτη το λεγα εγώ.Στον στάτους κάντε ό,τι θέλετε κι ό,τι θέλει.Χουχ. μας περιορίζεις...πολύ μας περιορίζεις... Ωραία τα Σφακιά. Την άλλη φορά να πας να κατουρήσεις πιο δίπλα,στο Λουτρό.Θα το φχαριστηθείς περισσότερο. ...βασικά δεν εννοούσα τη "Χώρα" ε. (καλό και το Λουτρ-άκι...μόλις το τσέκαρα στο ουέμπ...) Πάνω στα βουνά την έκανα τη δουλειά. Μεσάνυχτα κάτω από έναν διαμαντένιο ουρανό, τον πιο έναστρο και φωτεινό που έχω δει ποτέ μου, και ολόγυρα να τον κεντούν μετεωρίτες. Κάπου εκεί την έβγαλα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πάνω στα βουνά την έκανα τη δουλειά. Μεσάνυχτα κάτω από έναν διαμαντένιο ουρανό, τον πιο έναστρο και φωτεινό που έχω δει ποτέ μου, και ολόγυρα να τον κεντούν μετεωρίτες. Κάπου εκεί την έβγαλα. Ένας θεός ξέρει τι είχες πάρει.=ρ
peravrexei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν εκεί για παλούκωμα όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία! Αληθεύει;
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ένας θεός ξέρει τι είχες πάρει.=ρ τίποτε περισσότερο από κάτι σπιτίσια κοκκινέλια και ρακές στην ταβέρνα της Μαρίας (αν θυμάμαι καλά) σ' ένα χωριό εκεί ψηλά (που δε θυμάμαι καθόλου) * άντριου, για δοκίμασε μ' αυτό http://senduit.com/447e4e * peravrexei , το κολωνάκι υπάρχει όντως. Τώρα, πού ακριβώς το βάζανε, δεν γνωρίζω...
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 * άντριου, για δοκίμασε μ' αυτό http://senduit.com/447e4e δούλεψε...ο γιέα...χαίρομαι τώρα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ένας θεός ξέρει τι είχες πάρει.=ρ Οχι ουτε εγω ξερω.
lina0101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τι κανετε?? γραφετε με τρομερους ρυθμους , δεν μπορω να σας παρακολουθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.