Vatos_locos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Σημερα πηγα 3 ωρες για καφε σε μια παρακμιακη καφετερια και αλλες 3 ωρες για μπυρα στην ιδια καφετερια στην ιδια θεση. Τι μου συμβαινει;;; vatos να σου πω τι γινεται στο Λοστ να μην παιδευεσαι; όχι ρα άσε να έχω να περνάω την ώρα μου
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 O Μαδεμλης ειναι ωραιος... Επισης 9αρακι στην Αρχιτεκτονικη. Στα χρονια μου δεν ειχαμε σηματα και συστηματα καναμε συμπιεση δεδομενων
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 O Μαδεμλης ειναι ωραιος... Επισης 9αρακι στην Αρχιτεκτονικη. Στα χρονια μου δεν ειχαμε σηματα και συστηματα καναμε συμπιεση δεδομενων έχω περάσει λσ1 λσ2 (εργαστήριο & θεωρία) με την πρώτη, έτσι για να σκάσεις... Αυτό είναι άδικο, ε ; Είχατε όλες τις γελοιότητες και τρώμε εμείς τις π_ύ_σες...
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 χτες με το τηλ/ip... σήμερα με το χάρτη... αύριο τι να περιμένουμε από σένα;;;εγώ τερώ αούτο... 15.295445, -15.607924 http://i474.photobucket.com/albums/rr103/alexzzzgr/f1cac8c55f17cc63fde08b1a1560cc95.png ...ναι βρε τιμημένο τεκνό του πόντου, αλλά ο Παλιόπαιδος είπε ζουμάουτ....όχι ζουμίν...Έτσι δεν είπε να σε χαρώ ; btw έλεγα ΜΗΠΩΣ έλεγε αυτό.... αλλά και πάλι σιγά μωρέ...... (απλά ρωτάω...χθεσινό παιδί είμαι στα ιντερνετικά...) (κι έστω κι αν είναι έτσι...τί διάλα βλέπουμε στο "game" ?) (...τις δε τρίχες τις προσπέρασες μελαφρά...τι εννόαες πάλι ; εγώ πίνω, εσύ σουρώνεις ; )
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 έχω περάσει λσ1 λσ2 (εργαστήριο & θεωρία) με την πρώτη, έτσι για να σκάσεις... Αυτό είναι άδικο, ε ; Είχατε όλες τις γελοιότητες και τρώμε εμείς τις π_ύ_σες... Τυχεροι Μαθηματικα 1, 2, αριθμητικες και κατι ψηλα... και μετα αλεκος (οχι ο γνωστος) δεν ξαναπαταω στην κωλοπολη...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ναϊν!!! ζουμ αουτ έκανα και εγώ... τα είδα όλα από ψιλά... τι εννοούσε δεν ξέρω όμως... μόνο το γκαμε με φάνηκε κάπως. Έτσι και αλλιώς όμως μας έχει γραμμένους άρα την πέφτω εγώ. Αν μάθεις κάτι ξύπνα με. (τσι τρίχες έλεγα τσι γκρίκ λαβερα ρααα... αυτέ που εξέχουν εκ τσι δασήτριχου στήθους... που είναι σαν 2 μαξιλάρια μαζί )
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Τυχεροι Μαθηματικα 1, 2, αριθμητικες και κατι ψηλα... και μετα αλεκος (οχι ο γνωστος) δεν ξαναπαταω στην κωλοπολη... εκτός από αριθμέτιξ που θα τις περάσω τώρα (έχουμε αύριο, έλα αν θες έχει γέλιο) τα άλλα 2 τα πέρασα. Γιατί ρε ; Τι έχουν οι Σρς ;
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...και το άσπρο μπλουζάκι ; το λίνουξ ;;;; ...πάλι δε θα κοιμηθώ απόψε............. * we_will_rise , είμαι σχεδόν σίγουρος (κόβω του afentikou7) , ότι ο Chris εστιάζει στο τί ΔΕΝ έχουν τας Σρς.....
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...και το άσπρο μπλουζάκι ; το λίνουξ ;;;; ...πάλι δε θα κοιμηθώ απόψε............. δεν είπα μπλουζάκι... φανελάκι είπα. ο κλασικ γκρικ λαβερ με την τριχα και το άσπρο φανελάκι ρε... αν το δω και αυτό (το είπα εκείνη την ώρα [γαμώ την ώρα και την στιγμή που το πα δηλαδής] γιατί την επεφτες στην νεαρά κορασίδα που μόλις κατέφθασε στο οο) θα βάλω λίνουξ ΟΥΦ... κουράστικα
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 * we_will_rise , είμαι σχεδόν σίγουρος (κόβω του afentikou7) , ότι ο Chris εστιάζει στο τί ΔΕΝ έχουν τας Σρς..... θάλασσα ;; και ποιος είναι ο αλέκος ρε Chrisp ?
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εκτός από αριθμέτιξ που θα τις περάσω τώρα (έχουμε αύριο, έλα αν θες έχει γέλιο) τα άλλα 2 τα πέρασα. Γιατί ρε ; Τι έχουν οι Σρς ; Eκτος απο τελειο σουβλακι και γενικα λαδοκολλα και το κουμπα ειναι απαισια στας Σερρας..
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Eκτος απο τελειο σουβλακι και γενικα λαδοκολλα και το κουμπα ειναι απαισια στας Σερρας.. υπερβολές..... αν ρίξεις λίγο τα standards σου μια χαρά είναι !
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κατσε καμια 5ετια να σε δω.. Τα 2-3 πρωτα χρονια ειναι καλα... Και το Ταμαμ παλιοτερα ηταν παραδεισος
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν είπα μπλουζάκι... φανελάκι είπα. ο κλασικ γκρικ λαβερ με την τριχα και το άσπρο φανελάκι ρε... αν το δω και αυτό (το είπα εκείνη την ώρα [γαμώ την ώρα και την στιγμή που το πα δηλαδής] γιατί την επεφτες στην νεαρά κορασίδα που μόλις κατέφθασε στο οο) θα βάλω λίνουξ ΟΥΦ... κουράστικα όχι μπλουζάκι...αλλά φανελλάκι... ...και πώς σου ήρθε ο greek lover, και πού και γιατί να τον δεις, άλλο πάλι μυστήριο... Γενικά σε πιάνω ρε παιδί, δεν είναι θέμα - ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΑΝ αυτές οι εικόνες δεν μπορώ να καταλάβω.......κολλάω στη "συνοχή"......μ' εννοείς ; ...τεσπα όμως : βάλε Debian
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κατσε καμια 5ετια να σε δω.. Τα 2-3 πρωτα χρονια ειναι καλα... Και το Ταμαμ παλιοτερα ηταν παραδεισος τον Σεπτέμβρη κλείνω 2 χρόνια, έχω καλή παρέα και περνάω γ@μ@τ@... Το κόβεις να βαρεθώ ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.