we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Nαι στανταρ ολοι καλα περνουσαμε στην αρχη... μάλιστα... θα φανεί στο χειροκρότημα... τι ήταν ο αλέκος που είπες πριν ;
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ειναι εκφραση http://www.slang.gr/lemma/show/Alekos_1619 Περίεργη λέξη, με αφορμή μάλλον την γαλλική allez (που προφέρεται αλέ και σημαίνει πηγαίνετε με την έννοια του άειντε). Σημαίνει: την κάνουμε, την κανά κλπ. Συνώνυμο: Λούης - Τι ώρα είναι; - Έξι και τέταρτο. - Πρέπει να φύγουμε! - Αλέκος!!
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 μάλλον εννοούσε ότι θα κόψει ρόδα μυρωμένα νιώθω πως είμαστε σε κάποια γιάφκα και πετάμε φράσεις επειδή μπορεί να μας παρακολουθούν...
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...μην θυμίζεις πονεμένες ιστορίες........ ...μην κάνεις πως δεν θυμάσαι...
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...Eγώ σε έχω πια ξεχάσει το αίμα μου όμως ακομα σε θυμάται χειμώνιασε, κι όμως βαθιά μέσα στη γη κι όμως βαθιά μέσα στη γη ο ήλιος του καλοκαιριού κοιμάται, κοιμάται... Σα χρώμα που ονειρεύτηκα και πια δεν το θυμάμαι, και σαν πληγή που αρνήθηκε να σβήσει ο καιρός... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα... Ίσως να ήτανε, το φως της κάμαρας το κλεφτό, ίσως να ήτανε οι σκιές που χόρευαν στους τοίχους, κι οι θόρυβοι του δρόμου οι μακρινοί... Ίσως να ήτανε το λευκό ζεστό σου σώμα, ίσως, που έκανε να μοιάζουνε αιώνιες οι στιγμές..... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα το μόνο που θυμάμαι... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα...
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ngassemane that reminds Nassegamane ή το Poutchou... Right.. ή εγώ έχω πρόβλημα απο το πολύωρο rock band η κάτι δεν πάει καλά.
papahlamidas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλημέρα! Δευτέρα κάτι έχω την τρίτη δεν αντέχω...
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλημερούχτεν :Ρ Καλημέρα!Δευτέρα κάτι έχω την τρίτη δεν αντέχω... Βάστα γερά, Τετάρτη μπαίνει, βδομάδα βγαίνει!
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλημέρα!Δευτέρα κάτι έχω την τρίτη δεν αντέχω... Μέρα...
papahlamidas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 3 Απρίλη παίρνω το πετούμενο και πάω Ηράκλειο. Άντε να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις... Πρέπει όμως να βάλω στο πρόγραμμα και το εξωτερικό...
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 3 Απρίλη παίρνω το πετούμενο και πάω Ηράκλειο.Άντε να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις... Πρέπει όμως να βάλω στο πρόγραμμα και το εξωτερικό... Με απειλής; νομίζεις ότι σε φοβάμαι ; :Ρ (Ηράκλειο είμαι :Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.