evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 3 Απρίλη παίρνω το πετούμενο και πάω Ηράκλειο.Άντε να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις... Πρέπει όμως να βάλω στο πρόγραμμα και το εξωτερικό... και για που σκεφτεσαι;
papahlamidas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Στην Forthnet είναι ΘΕΟΙ.... Τους ζητάς να απενεργοποιήσουν το case sensitive από την MySql σε Windows Server που από default είναι OFF και σου λένε δεν γίνεται γιατί θα επηρεαστούν οι υπόλοιπη πελάτες την στιγμή που στον προηγούμενο Server που η μόνη διαφορά ήτανε η έκδοση της PHP το case sensitive ήτανε ON. Έκανα και ένα τηλ και στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι είναι πολιτική της εταιρίας να είναι ενεργοποιημένο και δεν μπορούν να το κόψουν. Το να γίνει edit πάντως δεν παίζει... Είναι πολλά τα Views και τα Queries... Καμία ιδέα έχετε? και για που σκεφτεσαι; Δεν ξέρω τι λες... Εγώ για Ιταλία έλεγα...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 όχι μπλουζάκι...αλλά φανελλάκι... ...και πώς σου ήρθε ο greek lover, και πού και γιατί να τον δεις, άλλο πάλι μυστήριο... Γενικά σε πιάνω ρε παιδί, δεν είναι θέμα - ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΑΝ αυτές οι εικόνες δεν μπορώ να καταλάβω.......κολλάω στη "συνοχή"......μ' εννοείς ; ...τεσπα όμως : βάλε Debian sudo ap get φραπέ σκέτο αχτύπητο sudo ap get μάνα τι τρώμε το μεσημέρι... μαθαίνω Ειναι εκφραση http://www.slang.gr/lemma/show/Alekos_1619 Περίεργη λέξη, με αφορμή μάλλον την γαλλική allez (που προφέρεται αλέ και σημαίνει πηγαίνετε με την έννοια του άειντε). Σημαίνει: την κάνουμε, την κανά κλπ. Συνώνυμο: Λούης - Τι ώρα είναι; - Έξι και τέταρτο. - Πρέπει να φύγουμε! - Αλέκος!! Και εγώ που νόμιζα ότι είναι tribute στον αλέκο... ...Eγώ σε έχω πια ξεχάσειτο αίμα μου όμως ακομα σε θυμάται χειμώνιασε, κι όμως βαθιά μέσα στη γη κι όμως βαθιά μέσα στη γη ο ήλιος του καλοκαιριού κοιμάται, κοιμάται... Σα χρώμα που ονειρεύτηκα και πια δεν το θυμάμαι, και σαν πληγή που αρνήθηκε να σβήσει ο καιρός... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα... Ίσως να ήτανε, το φως της κάμαρας το κλεφτό, ίσως να ήτανε οι σκιές που χόρευαν στους τοίχους, κι οι θόρυβοι του δρόμου οι μακρινοί... Ίσως να ήτανε το λευκό ζεστό σου σώμα, ίσως, που έκανε να μοιάζουνε αιώνιες οι στιγμές..... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα το μόνο που θυμάμαι... Σάρκινη φωτιά, γυμνή σκιά, το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα... ετς... ετς...
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Συγγραφικός οίστρος... πω πω...ρε τι σου κάνει το ξενύχτη...:Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Συγγραφικός οίστρος... πω πω...ρε τι σου κάνει το ξενύχτη...:Ρ πες με τι σε κάνει!!!
BadBoy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 O μόνος που με κατάλαβε. Αnyway, καλύτερα για σας που δεν καταλαβαίνετε.
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 πες με τι σε κάνει!!! Αυτό ήταν όντως δυσνόητο.. για εμένα τον ανόητο..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 O μόνος που με κατάλαβε. Αnyway, καλύτερα για σας που δεν καταλαβαίνετε. αυτό το μυστήριο που πλανάτε πάνω από το ποστ σου μπορεί να μου μείνει απωθημένο μιας ζωής!
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ...το μόνο που θυμάμαι πια, είναι τα μακριά σου δάχτυλα...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αυτό ήταν όντως δυσνόητο.. για εμένα τον ανόητο..:Ρ εκ του "τι σε κάνω μάνα μου" κουμπάρε... ναθινγκ περσοναλ
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εκ του "τι σε κάνω μάνα μου" κουμπάρε... ναθινγκ περσοναλ - Τι σου κάνω μάνα μου ;;;; πες μου τι σου κάνω μάνα μου;;; - Πόσες φορές θα σου πω ρε ηλίθιε ότι εγώ δεν είμαι η μάνα σου !! Αϊ γκετ ιτ ντοντ γουόρι Και να φανταστείς ότι σήμερα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω ούτε νύξη για μπινελίκι..ούτε να αγιάσω δεν με αφήνεται ;Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν είναι και Χριστοδουλόπουλος... για τον γουός μου καταλαβαίνει
Lilith19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λοιπον..Μετα απο μακροχρονη απουσια,υπερ κουραστικο ταξιδι και ολους τους λογαριασμους απληρωτους,επιστρεφω προ μιας ωρας σπιτι.Μπαινω,παω ν'ανοιξω φως,μπαα. Γαμω λεω,τρεχε τωρα.Ετοιμαζομαι να παω στην δεη και πριν φυγω μου κοβει να κοιταξω στον πινακα.Απιστευτη ανακουφιση στην ανακαλυψη οτι απλα ειχε πεσει ο γενικος! Μες την τρελη χαρα,που τελικα η αφιξη μου στο λατρεμενο μερος δεν θα συνοδευτει απο πρωινο περπατημα μιας ωρας,αναμονη πολλων και κατσικωμα ακομα περισσοτερων σε σπιτι φιλου-φιλης,μπαινω στην κουζινα.Η χαρα μου πεταξε σαν πουλακι,οταν καπου εκει διαπιστωνω οτι ειχαν ψοφησει τα παντα μες το ψυγειο/καταψυξη,απο ωμα μπιφτεκια μεχρι αυγα.Και μαζι μ'αυτα και οποιος παρεμενε εκει μεσα πανω απο 15δευτερολεπτα χωρις αναπνευστικη μασκα. Και σαν να μην εφτανε η απελπισια του ψυγειου,τ'αηδιαστικα ζουμια ειχαν επεκταθει και σε ολο σχεδον το πατωμα.Ειλικρινα ε,τετοιο χαλι αισθανομαι πολυ περηφανη που καταφερα να το καθαρισω. Και ναι,τωρα που το ειπα σε καποιον,μπορω να κοιμηθω ησυχη.
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Και να φανταστείς ότι σήμερα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω ούτε νύξη για μπινελίκι..ούτε να αγιάσω δεν με αφήνεται ;Ρ το να αποτύχεις παιζόταν 1.05.... το να το καταφέρεις δε... 10.0
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το να αποτύχεις παιζόταν 1.05.... το να το καταφέρεις δε... 10.0 άστα να πάνε...ορίστε...για τα υπόλοιπα ποστ της ημέρας από εμένα δε θα πω κανένα μπινελίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.