Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...το μόνο που θυμάμαι πια' date='

είναι τα μακριά σου δάχτυλα...[/i']

:confused::shock:

ποιά δάχτυλα είναι καλύτερα; Τα μακρυά και λεπτά, ή τα κοντά και χοντρά;;;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον..Μετα απο μακροχρονη απουσια,υπερ κουραστικο ταξιδι και ολους τους λογαριασμους απληρωτους,επιστρεφω προ μιας ωρας σπιτι.Μπαινω,παω ν'ανοιξω φως,μπαα.

Γαμω λεω,τρεχε τωρα.Ετοιμαζομαι να παω στην δεη και πριν φυγω μου κοβει να κοιταξω στον πινακα.Απιστευτη ανακουφιση στην ανακαλυψη οτι απλα ειχε πεσει ο γενικος!

Μες την τρελη χαρα,που τελικα η αφιξη μου στο λατρεμενο μερος δεν θα συνοδευτει απο πρωινο περπατημα μιας ωρας,αναμονη πολλων και κατσικωμα ακομα περισσοτερων σε σπιτι φιλου-φιλης,μπαινω στην κουζινα.Η χαρα μου πεταξε σαν πουλακι,οταν καπου εκει διαπιστωνω οτι ειχαν ψοφησει τα παντα μες το ψυγειο/καταψυξη,απο ωμα μπιφτεκια μεχρι αυγα.Και μαζι μ'αυτα και οποιος παρεμενε εκει μεσα πανω απο 15δευτερολεπτα χωρις αναπνευστικη μασκα.

Και σαν να μην εφτανε η απελπισια του ψυγειου,τ'αηδιαστικα ζουμια ειχαν επεκταθει και σε ολο σχεδον το πατωμα.Ειλικρινα ε,τετοιο χαλι αισθανομαι πολυ περηφανη που καταφερα να το καθαρισω.

Και ναι,τωρα που το ειπα σε καποιον,μπορω να κοιμηθω ησυχη.

Όταν φεύγουν συνήθως πετάνε αυτά τα πράγματα :Ρ

Δημοσ.
[σεντόνι κειμένου]

καλά να γίνει καταλάθος... αλλά εγώ έχω γνωστό ζευγάρι που το έκανε "επίτηδες"... κλείσανε το γενικό όταν φύγανε για διακοπές. :fear:

Δημοσ.
άστα να πάνε...ορίστε...για τα υπόλοιπα ποστ της ημέρας από εμένα δε θα πω κανένα μπινελίκι. :)

αυτό επίσης θα αποτύχει...

Δημοσ.
ποιά δάχτυλα είναι καλύτερα; Τα μακρυά και λεπτά, ή τα κοντά και χοντρά;;;

Ρώτα τον wash. :-D

Πώς πέρασες στην Γερμανία; Ούτε λέξη δεν είπες για το ταξιδάκι σου...

Δημοσ.

You got a point αλλα δεν ειχα σκοπο να λειψω τοσο πολυ και η καταψυξη ηταν φουλαρισμενη κατεψυγμενη τροφη,απαραιτητη για την επιβιωση μου οταν θα επεστρεφα:P

Δημοσ.
αυτό επίσης θα αποτύχει...

Πόσα στοίχημα; :)

You got a point αλλα δεν ειχα σκοπο να λειψω τοσο πολυ και η καταψυξη ηταν φουλαρισμενη κατεψυγμενη τροφη,απαραιτητη για την επιβιωση μου οταν θα επεστρεφα:P

Μπιφτέκια με πενικιλίνη...2 σε 1 :Ρ

Δημοσ.
Πόσα στοίχημα; :)

Εγώ βάζω στοιχήματα σε καφέδες, ποτά και .... 1 ευρώ. Διάλεξε και πάρε.

Δημοσ.
Εγώ βάζω στοιχήματα σε καφέδες, ποτά και .... 1 ευρώ. Διάλεξε και πάρε.

2 φυάλες ντιμπλ στον γουός και μια στον αχιλλέα κ μια στη πάρτυ σου είσαι; :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λες...

Εγώ για Ιταλία έλεγα... :P

ημουν σιγουρη οτι η ιταλια θα ηταν, τα αλλα δυο που ειχα κατα νου πεφτουν μακρια:P

Δημοσ.
Ρώτα τον wash. :-D

Πώς πέρασες στην Γερμανία; Ούτε λέξη δεν είπες για το ταξιδάκι σου...

χα! Ο Γουός φαίνεται να προτιμάει τα μακρυά. Αυτά του τύχανε, και δεν τα ξεχνάει ποτέ.

Στην Γερμανία πέρασα και γαμώ. Είχα καιρό να βγώ στα εξωτερικά, και ήμουν ολίγον λυσσασμένος... Βόλτες, μουσικές, και πολλές πολλές πολλές πολλές και καλές καλές καλές καλές μπύρες. Α, και πολύ βούρστ και ντονέρ. Έβγαλα και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα: 1. έχω παντρευτεί την γυναίκα της ζωής μου, 2. στο επόμενο ταξίδι θα πάρω και τον υιό (εξωτερικό εννοώ, γιατί εντός τον τραβολογάω παντού και πάντα...), για παρισάκι και ντίσνευλαντ το βλέπω το φθινόπωρο, 3. μάνα, γιατί με γέννησες στην σαλλλλονίκη; 4. το νέο όνειρο της ζωής μου είναι να γίνω μόνιμος κάτοικος Μονάχου, και να έχω και ένα εξοχικό στο Βερολίνο. Ένα μικρό μωρέ, 50 μέτρα ας είναι, κάπου εκεί κοντά στο πάρκο :lol:

Δημοσ.
2 φυάλες ντιμπλ στον γουός και μια στον αχιλλέα κ μια στη πάρτυ σου είσαι; :)

Εγώ είμαι μέσα. :-D

Αυτός είναι φίλος, όχι σαν κάτι άλλα ..... αντίδια. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...