leftermann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 1) Ο wash μάλλον δεν θα τα ξεχάσει ποτέ. 2) Έφαγα βούρστ στο Cannstatter το φθινόπωρο και με πήγαν σηκωτό σπίτι. Απάλευτη κατάσταση. 3) Ακόμα στα μέλια είσαι, θα σου περάσει. 4) Μέεεεεεσα. 5) Κάντο Στουτγάρδη και θα είμαστε γειτονάκια. 3. μπααααα. Τα μέλια στέγνωσαν. 13 χρόνια φέτος... 4. μήπως ξέρεις, έχει πολλά φυσικοθεραπευτήρια στο Μόναχο; Υπάρχει κενό για ακόμα ένα; 5. έχεις εξοχικό Στουτγάρδη ρε κουφάλα; Δεν έχω πάει, το Βερολίνο πάντως δεν συγκρίνεται με τίποτα. Νομίζω είναι στο πρώτο επίπεδο μόνο του, και στα επόμενα επίπεδα μοιράζονται οι λοιποί...
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ότι χάνεις και εσύ (απλά θύμισε μου τι ήταν γιατί έχω άγνοια)
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ότι χάνεις και εσύ (απλά θύμισε μου τι ήταν γιατί έχω άγνοια) 1 κασόνι ντιμπλ σε αχιλλέα εσένα (αν χάσεις το στέλνεις σε εμένα) στον κλάϊν και στον γουός. 4 κασόνια δλδ
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Που τα πουλάνε αυτά ρε;;; Το eshop έχει; Στην κάβα της γειτονιάς σου Και στα ΜΑΚΡΟ :Ρ
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 έχεις εξοχικό Στουτγάρδη ρε κουφάλα; Δεν έχω πάει, το Βερολίνο πάντως δεν συγκρίνεται με τίποτα. Νομίζω είναι στο πρώτο επίπεδο μόνο του, και στα επόμενα επίπεδα μοιράζονται οι λοιποί... Όχι, αλλά θα ήθελα. Πάω συχνά. Μια την άνοιξη και μια το φθινόπωρο. Ο Lucifer θα καταλάβει. Που τα πουλάνε αυτά ρε;;; Το eshop έχει; :-D:-D
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όχι, αλλά θα ήθελα. Πάω συχνά. :-D:-D εσύ που το θες το κασόνι; στην Θεσσαλονίκη ή πουθενά αλλού;
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Στην κάβα της γειτονιάς σου Και στα ΜΑΚΡΟ :Ρ πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τον Άγιο Ανδρέα....
Lilith19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Σκεφτομουν εντονα τη μετακομιση αλλά τελικά αντεξα και τα καθαρισα (Ηρωας!!!) Αυτο οχι,αλλα παραδεχομαι οτι για λιγο φλερταρα με την ιδεα ν'αλλαξω ψυγειο
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εσύ που το θες το κασόνι; στην Θεσσαλονίκη ή πουθενά αλλού; Κατευθείαν στο στομάχι μου.
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα για τον Άγιο Ανδρέα.... Εμααα δεν θα βρείς μια κάβα βρε αδελφέ; Κατευθείαν στο στομάχι μου. Καθετήρα ή νταμουτζάνα; :Ρ
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απευθείας σωλήνωση. Ο γάμος κάνει κακό ή μου φαίνεται ; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.