Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ο γάμος κάνει κακό ή μου φαίνεται ; :Ρ Συνιστάται ΜΟΝΟ για μαζοχιστές.
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Συνιστάται ΜΟΝΟ για μαζοχιστές. Κ εγώ που δεν πίνω αλκόολ...πως θα αντέξω τον γάμο μου λες; :Ρ Στα ναρκωτικά θα πέσω; :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Νέος εξάντας... Να δούμε τα ωραία του κόσμου τούτου ...
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αμέσως στην εύκολη λύση. με ένα απλό brainstorming...καταλαβαίνεις :Ρ
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τον έσκισα τον κουμπάρο... θα στραμπουλήξει τα μάτια του μέχρι να διαβάσει το πι εμ μου
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τον έσκισα τον κουμπάρο... θα στραμπουλήξει τα μάτια του μέχρι να διαβάσει το πι εμ μου όχι όλα εντάξει
leftermann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Συνιστάται ΜΟΝΟ για μαζοχιστές. μην λές τέτοια στους νέους ρε. Σκέψου την σύνταξή σου, δεν θα την δεις ποτέ... Να παντρεύεστε βρε, και να κάνετε πολλά παιδιά.
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 μην λές τέτοια στους νέους ρε. Σκέψου την σύνταξή σου, δεν θα την δεις ποτέ... Να παντρεύεστε βρε, και να κάνετε πολλά παιδιά. Ουδέν σχόλιον :ρ
papahlamidas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μα φυσικά θα κάνουμε παιδιά ... Γιατί το κράτος νοιάζεται για τον Έλληνα πολίτη και τα προβλήματα του... Δεν βλέπεται? Τα πάντα ανεβαίνουν...
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 1 κασόνι ντιμπλ σε αχιλλέα εσένα (αν χάσεις το στέλνεις σε εμένα) στον κλάϊν και στον γουός.4 κασόνια δλδ Ποιος τον ..... αυτόν τον πόστη. Εγώ δουλεύω... και η τύχη μου κοιμάται! αυτό το μυστήριο που πλανάτε πάνω από το ποστ σου μπορεί να μου μείνει απωθημένο μιας ζωής! Indeed αν και νομίζω οτι το link ήταν(αφορούσε) για το Poutcho (το γνωστό κοντά στο Κατάρ) Να σε δω με στολή για ΡΒΧΠ και τι στο κόσμο Πως φαίνεται ο τέθωρας ο έμπειρος
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 μην λές τέτοια στους νέους ρε. Σκέψου την σύνταξή σου, δεν θα την δεις ποτέ... Να παντρεύεστε βρε, και να κάνετε πολλά παιδιά. Ουδέν σχόλιον :ρ Με κάλυψε ο status. Klain σιγά μην ήταν τέθωρας ο status. Τι το περάσαμε, μικροί μεγάλοι στο καφενείο;
status Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εγώ δουλεύω... και η τύχη μου κοιμάται! Πως φαίνεται ο τέθωρας ο έμπειρος Διαβιβαστής ήμανε.. κ εμείς είχαμε τέτοιο εξοπλισμό :Ρ Και ναι όσους θυμήθηκα τους έβαλα στη λίστα...για να έχει κ ενδιαφέρον το στοίχημα..εμ τι...με φραπέδες θα παίζουμε..; παιδιά είμαστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.