Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...μαλακισμένα...

...δώδεκα σελίδες...

!@$#!^%@$!^

:lol:

Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά.

μην καταλάβω ότι ειρωνεύεσαι ... :mad:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πας περιχαρείς στο πλαίσιο να πάρεις το κινητό που σου αρέσει...το πας σπίτι σου, κάνεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα...ξεσφραγίζεις τη συσκευασία και ΤΣΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ το κινητό τα έχει όλαααααα εκτός από μπαταρία...πόσο γκαντέμις πρέπει να είσαι πλέον; :Ρ

Για ρώτα το ροζοπόντιο, θα προτιμούσε να του το φέρει ο φίλος του χωρίς μπαταρία, ή όπως το φερε? Στο αγαπημένο του χρώμα that is...

Δημοσ.
Για ρώτα το ροζοπόντιο, θα προτιμούσε να του το φέρει ο φίλος του χωρίς μπαταρία, ή όπως το φερε? Στο αγαπημένο του χρώμα that is...

χα! του την είπες... oh wait...

Δημοσ.
ποιά δάχτυλα είναι καλύτερα; Τα μακρυά και λεπτά, ή τα κοντά και χοντρά;;;
Ρώτα τον wash. :-D
Ανάλογα την τρύπα.... :P

...δε θα περάσει ο πονοκέφαλος ; Αυτές τις μέρες κατέβασα ΚΑΙ το photoshop...Μόνο αυτό σας λέω...

2 φυάλες ντιμπλ στον γουός και μια στον αχιλλέα κ μια στη πάρτυ σου είσαι; :)

εγώ πάντως και με ένα σωληνάριο αναβράζοντα Ντεπόν, καλυμμένος είμαι

ημουν σιγουρη οτι η ιταλια θα ηταν, τα αλλα δυο που ειχα κατα νου πεφτουν μακρια:P

...μα της αρκούδας η καρδιά/είναι μια άβυσσος βαθειά...

Άστα αυτά. Εγώ είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα έπαιρνες μάτι Γερμανίδες τουρίστριες που διψούσαν για σπΟΡ :-D

σ' έσωσα γροθάκο...

Τα Depon καν' τα με Vitamin C...

Δεν έχει smilie τύπου "σφυρίζω αδιάφορα." αλλιώς θα σου έλεγα :ρ

μη αρχίζουμε τσι μαλακίες τώρα... :

whistlinges8.gif

αναλογα τι ποτήρι ηταν; νεροποτηρο, ποτηρο για λικερ, κρασοποτηρο, ποτηρι για μπυρα;:lol::lol:

...ένα ποτηράκι...του λικέρ...

moderation.jpg

Δημοσ.

κατα τ'αλλα wash εχεις πονοκεφαλο και ιστοριες, εχω κατι παυσιπονα χιλιαρια (1000mg) σε στελνουν με την μια, θες;

Δημοσ.

θέλω να παίξω ένα καλό φρέσκο adventure, όχι καφροδύσκολα, από αυτά που φχαριστιέσαι και λίγο την ιστορία και τον κόσμο του (όπως το syberia)

GO!

Δημοσ.
μην ακούσεις εσύ ότι έχω πονοκέ-

φαλο, αμέσως

με την καλή κουβέντα

στο στόμα...

εγω φταιω βρε που νοιαζομαι, που εφαγα τα καλυτερα μου χρονια μαζι σου, που σου μαγειρευω σου σκουπιζω σε προσεχω κι εσυ κωλογερε ενα γλυκο λογο δεν μου λες, μονο τις πιτσιρικες ξερεις να κοιτας και να σου τρεχουν τα σαλια και να παιζεις ταβλι στο καφενειο. που πας ρε γερος ανθρωπος σα δεν ντρεπεσαι, σε εχω δει που ξερογλυφισε με τις κοπελιτσες που περναν εξω απο την αυλη, γελοιε!

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
εγω φταιω βρε που νοιαζομαι, που εφαγα τα καλυτερα μου χρονια μαζι σου, που σου μαγειρευω σου σκουπιζω σε προσεχω κι εσυ κωλογερε ενα γλυκο λογο δεν μου λες, μονο τις πιτσιρικες ξερεις να κοιτας και να σου τρεχουν τα σαλια και να παιζεις ταβλι στο καφενειο. που πας ρε γερος ανθρωπος σα δεν ντρεπεσαι, σε εχω δει που ξερογλυφισε με τις κοπελιτσες που περναν εξω απο την αυλη, γελοιε!

:lol::lol::lol::lol:

που έχω και πιτυρίδα, το ξέχασες, ή........ ;

Δημοσ.
...μαλακισμένα...

...δώδεκα σελίδες...

!@$#!^%@$!^

Όταν εσύ αφιερώνεις κάθε βράδυ, καλά είναι;

θέλω να παίξω ένα καλό φρέσκο adventure, όχι καφροδύσκολα, από αυτά που φχαριστιέσαι και λίγο την ιστορία και τον κόσμο του (όπως το syberia)

GO!

Αν σε αρέσουν τα καρτουνίστικα και τα παλιά της Lucas, τότε: A Vambire's Story.

Δημοσ.
1000mg με τι ομως?

απ' τη στιγμή που τα 'χει φυλαγμένα για 'μενα, μπορείς να φανταστείς ότι δεν θα είναι mg κάτι καλoύ πάντως...

Όταν εσύ αφιερώνεις κάθε βράδυ, καλά είναι;

σκάσε, postη.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...