Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κάποιος κάλος συνάνθρωπος να ανοίξει λίγο αυτό το λινκ να μου πει πόση ώρα κάνει να εμφανίσει όλους τους χάρτες...

Πλιιιιζ...

...ποιούς χάρτες ;

..πριν πεις μλκια...Opera user here...and im only getting this (in 8secs) :

sshot1luk.jpg

Ρε ταλέντο... πόσο και έχεις για τοποθεσία τους απαράδεκτους; Τώρα το είδα

"πόσο και έχεις για τοποθεσία" ;!

...Ξαναπαρ' τα στο κρανίο που δε σε καταλαβαίνω ώρες-ώρες, και δε θα χρειαστεί να έρθεις Ξάνθη...θα έρθω εγώ Άι-Ανδρέα...Και μετά άι-άι...

(αφεντικό...μη με παρεξηγάς...αλλά ρετάρεις πλέον ώρες-ώρες...για καλό στο λέω...να το κοιτάξεις...)

Eεεεε ρητορική φαντάζομαι η ερώτηση, μιλώντας για την καλύτερη σειρά ever

...η καλύτερη ever είναι το "Αχ Και Να 'Ξερες" :P

...μετά από το "Είσαι Το Ταίρι Μου" :P

...και μετά από το "Eκμέκ Παγωτό" :P

Δημοσ.
...ποιούς χάρτες ;

..πριν πεις μλκια...Opera user here...and im only getting this (in 8secs) :

sshot1luk.jpg

Την ξανακατέβασα ραααα... την άνοιξα για λίγο για να μου πει κάποιος για τους χάρτες. Αύριο λέω να το ανοίξω για τα καλά... θα δούμε.

"πόσο και έχεις για τοποθεσία" ;!

...Ξαναπαρ' τα στο κρανίο που δε σε καταλαβαίνω ώρες-ώρες, και δε θα χρειαστεί να έρθεις Ξάνθη...θα έρθω εγώ Άι-Ανδρέα...Και μετά άι-άι...

(αφεντικό...μη με παρεξηγάς...αλλά ρετάρεις πλέον ώρες-ώρες...για καλό στο λέω...να το κοιτάξεις...)

εντάααααααξει μωρε... κάναμε και έλα λαθάκι... συμβαίνει και αυτό καμιά φορά.

Δημοσ.

Sorry που διακόπτω την ροή της συζήτησης αλλά επειδή θα με κάνουν να ξεχάσω αυτά που ξέρω, η λέξη Zeitgeist διαβάζεται:

α) Τσάϊτγκάϊστ

β) Ζέϊτγκέϊστ

γ) Τσάϊτγεϊστ

δ) Αλλιώς

Εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι το α) αλλά επειδή το έχω ακούσει με άπειρες παραλλαγές αμφιβάλλω (ελάχιστα). Στα γερμανικά το -ei δεν διαβάζεται -άϊ?

Δημοσ.
Sorry που διακόπτω την ροή της συζήτησης αλλά επειδή θα με κάνουν να ξεχάσω αυτά που ξέρω, η λέξη Zeitgeist διαβάζεται:

α) Τσάϊτγκάϊστ

β) Ζέϊτγκέϊστ

γ) Τσάϊτγεϊστ

δ) Αλλιώς

Εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι το α) αλλά επειδή το έχω ακούσει με άπειρες παραλλαγές αμφιβάλλω (ελάχιστα). Στα γερμανικά το -ei δεν διαβάζεται -άϊ?

Νομιζω Ζαιτγκαιστ (ετσι τουλαχιστον το ακουω από τους περισσότερους) αν και εμενα μου εχει κολλησει ζειτγκαιστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...