Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς θα έχεις hyper για να βλέπεις κάθε σπίτι ξεχωριστα ε;

Επίσης την βάση ποιος θα την ανανεώνει; Η κάτοχος θα μάθει sql; Ή εσύ now and then?

Τέλος η προσθήκη ακινήτου πρέπει να γίνει πιο περιγραφική στο τι ζητάς με περισσότερα boxes για να μην μπορεί ο άλλος να γράψει "πωλείται χωράφι με 100 ρίζες ελιές" και να στο στείλει.

Μεγειές anyway ;p

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...αν και σε πολλά λάθη υποπίπτει τελευταίως, τον αγαπάμε και του την χαρίζουμε, και ω ναι, ο αλέκος έχει δίκιο...

T(ζ)(σ)άιτγκάιστ

Δημοσ.

Επίσης η διάταξη 1.2.3.4.5 κτλ κτλ είναι δυσανάγνωστη..

Αν δεν είναι για προσωπική χρήση αλλα είναι δουλειά δώστο κιόλας.. μια χαρά είναι...

Αν είναι για σένα έχω πολύ ρετούς στα σκαριά.. :P

Τέλος να πώ για το Zeitgeist οτι σε όλα τα links που έβαλα έχει audio pronunciation και είναι η ίδια...

Ε ΠΟΣΟ λάθος να κάνουν ποιά; Το Τ στην αρχή δεν υπάρχει..

Δημοσ.
Προφανώς θα έχεις hyper για να βλέπεις κάθε σπίτι ξεχωριστα ε;

Επίσης την βάση ποιος θα την ανανεώνει; Η κάτοχος θα μάθει sql; Ή εσύ now and then?

Τέλος η προσθήκη ακινήτου πρέπει να γίνει πιο περιγραφική στο τι ζητάς με περισσότερα boxes για να μην μπορεί ο άλλος να γράψει "πωλείται χωράφι με 100 ρίζες ελιές" και να στο στείλει.

Μεγειές anyway ;p

Ρε... και εγώ της ίδιας άποψη είμαι...

πήγα να κάνω την υπέρβαση αλλά μόνο που δεν με έβρισαν... είναι κολλημένοι ρε, 100 χρόνια πίσω θέλουν να μείνουν. Σα κάκαλαμ λοιπόν και μένα... το έκανα έτσι και χαίρονται... τα ζώα. (ας μην ήταν .... "ΜΑΝΟΥΥΥΥΥΛΑ" η υπεύθυνη... πολύ θα τσατιζόμουν)

...αν και σε πολλά λάθη υποπίπτει τελευταίως, τον αγαπάμε και του την χαρίζουμε, και ω ναι, ο αλέκος έχει δίκιο...

T(ζ)(σ)άιτγκάιστ

ΧΑ... έχω δίκιο... το ακούσατε όλοι

Επίσης η διάταξη 1.2.3.4.5 κτλ κτλ είναι δυσανάγνωστη..

Αν δεν είναι για προσωπική χρήση αλλα είναι δουλειά δώστο κιόλας.. μια χαρά είναι...

Αν είναι για σένα έχω πολύ ρετούς στα σκαριά.. :P

Τέλος να πώ για το Zeitgeist οτι σε όλα τα links που έβαλα έχει audio pronunciation και είναι η ίδια...

Στο δεύτερο ποστ κάπου έχει ένα γερμανικό και το λέει ΤΣ.... αμάν!

Με το σαϊτ δεν ασχολούμε άλλο... ντρέπομαι να το δείξω... με τσι μαλάκες που έμπλεξα

Δημοσ.

Αμα είναι για μανούλες.. πάω πάσο..

Μανούύύύύύλλλααααααααα

Ήμουν ο κλάιν και ο ξύπνος(διάφορο του ύπνος) για την σημερινή μέρα.. μόλις τελείωσε..

Δημοσ.

Και εγώ ήμανε ο Αλέκος και τερματίζω για σήμερα την λειτουργία μου... πεινάω σαν Στάτους (όπως λέμε αλλιώς τον πόστη) και σε 5 ώρες πρέπει να πάω πάλι στην δουλειά... αλλά μετά την δουλειά θα πάω στην .... ΜΜΜΜΑΑΑΑΝΝΝΟΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΑΑΑΑΑ να την το δείξω... το σαϊτ ρε γουός... αμέσως εσύ.

έλα- έλα νύχτα

Δημοσ.

μπρε πανάτεμάτονααα

μπρε κλάιν

μπρε γιαβρίμ

μπρε γκουζούμ

Η λέξις είν γερμανικήν

Ουχί εγγλέζικην

Τα ντιάφορα χαϊβάνια που εγγλεζοφέρνουν, επειδή το ζ το λένε ζ (όπως και 'μεις), και όχι τσ (ή περίπου τζ) όπως οι Γερμαναράδες....

...να συνεχίσω ;

αλλά μετά την δουλειά θα πάω στην .... ΜΜΜΜΑΑΑΑΝΝΝΟΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΑΑΑΑΑ να την το δείξω... το σαϊτ ρε γουός... αμέσως εσύ.

...εγώ δεν είπα τπτ...

...αλλά καλά που το τόνισες...το mouse πήγαινε στο shortcut του Paint.NET...

Δημοσ.

Ναι, είναι το καλλιτεχνικό του.

Δε θέλει να τον αναγνωρίζουν κι άλλα τέτοια ψωνισμένα, ξέρεις.

btw Παλιόπαιδε :

Όλο λέω θα το πω...και να που ήρθε η ώρα :

Για ΠΟΛΥ καιρό, η pic κάτω απ΄το spoilerάκι της υπογραφής σου, είχε μια άλλη οπτική για 'μένα.

Το έβλεπα δλδ κάπως ΕΤΣΙ το ζήτημα, όποτε τύχαινε και τσίμπαγα κι άνοιγα το spoiler :

69614906.jpg

Mη γνωρίζοντας και την ταυτότητα/φάτσα/ιδιότητα του pedobear (να 'ναι καλά που διάφορα παλληκάρια εδώ μέσα φροντίζουν και ενημερώνουν με τα ποστς τους), ήτο ολίγον φυσικό.

Ε μέχρι που μια μέρα, αφού "τον έμαθα", έκανα επιτέλους τη σύνδεση.

Και μόλις τώρα ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ, διότι ήταν μια έκπληξη για 'μενα.

Δημοσ.
Ε μέχρι που μια μέρα, αφού "τον έμαθα", έκανα επιτέλους τη σύνδεση.

Και μόλις τώρα ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ, διότι ήταν μια έκπληξη για 'μενα.

εδώ πέρασες το τηλ του κέντρου δηλητηριάσεων για ip, αυτό είναι πταίσμα.

Καλήμερα...

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την μικρή Λουλού για το δωράκι που μου έστειλε. Χάρηκα πάρα πολύ και για το δώρο και για την χαρά που έδωσα στους υπαλλήλους και τον κόσμο πρωί- πρωί όταν παρέλαβα και άρχισα να κυκλοφορώ με ένα ροζ γουρούνι μέσα στο κτελ Καβάλας.

Ένα ροζ γουρούνι το οποίο πιάνει όλο το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου και το οποίο κάνει μπαμ ακόμα και από εδώ στο γραφείο που κάθομαι και ας έχω το αμάξι ένα τετράγωνο πιο κάτω....

Σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου Λουλού και να ξέρεις ότι εγώ θα σε σκοτώσω.

Αν καμιά μέρα σταματήσει να γράφει σημαίνει ότι την βρήκα...

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω πιο γρηγορο το Scrollbar ston Firefox?

Δηλαδη να αλλαξω τον αριθμο των γραμμων που κανει "scroll":P ?

Δημοσ.

Mε τον firefox το παρατηρησα, γιατι χρησιμοποιουσα Opera μεχρι τωρα και εκει ηταν πιο γρηγορο.

Απο τις ρυθμισεις των windows πως γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...