alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ανοίξου... επειδή ανοίχτηκα μου τα λέει... κάτι για κασόνια λέει
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Με παίρνει ένα αχρείος τηλ στο κινητό και μου λέει κάτι πρόστυχα... τι να κάνω;;; Ανοίξου... :lol: Καλημέρα σας κυρίες, κύριοι και pόstη. Photo από το ροζ γουρούνι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Εμένα ρε κ@ρι@λη μου απαγόρευσες οτιδήποτε ροζ... Και μου περιόρισες εντελώς το πεδίο δράσης. :-D:-D Αλλά περίμενε λίιιιιγο. Θα σκάσει το μεγάλο ΜΠΑΜ. :devil:
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 επειδή ανοίχτηκα μου τα λέει... κάτι για κασόνια λέει Πως ήταν ως εμπειρία; Πόνεσε; Ή είναι θέμα συνήθειας πλέον; Ξέρω, ξέρω. Και συ με αγαπας πόστη...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Eιπαμε να χιονίσει αλλά το ξεφτίλισε... σε μιση ώρα και συνεχίζει...
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 :lol: Καλημέρα σας κυρίες, κύριοι και pόstη. Photo από το ροζ γουρούνι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Εμένα ρε κ@ρι@λη μου απαγόρευσες οτιδήποτε ροζ... Και μου περιόρισες εντελώς το πεδίο δράσης. :-D:-D Αλλά περίμενε λίιιιιγο. Θα σκάσει το μεγάλο ΜΠΑΜ. :devil: Πως ήταν ως εμπειρία; Πόνεσε; Ή είναι θέμα συνήθειας πλέον; Ξέρω, ξέρω. Και συ με αγαπας πόστη... [καμάκι μοουντ ον] τι λες ραααα;;; ίδια είστε εσύ και η μικρή Λουλού; Να ήσουν και εσύ έτσι τρυφερός και με ευαισθησίες να μην στο απαγόρευα! [καμάκι μοουντ οφ] Κανονίστε τώρα να μαζεύω από ταχυδρομείο και κτελ ροζ κούτες... ο άλλος ο πόστης δεν έχασε πήρε τηλ... να πανηγυρίσει και τηλεφωνικά όχι μόνο φορουμικά... Eιπαμε να χιονίσει αλλά το ξεφτίλισε... που ρα;
frenzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Καλημέρα σας κυρίες, κύριοι και pόstη. :lol::lol::lol:
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ...τι λες ραααα;;; ίδια είστε εσύ και η μικρή Λουλού; Να ήσουν και εσύ έτσι τρυφερός και με ευαισθησίες να μην στο απαγόρευα!... Θες να στο παίξω τρυφερός και με ευαισθησίες; Eιπαμε να χιονίσει αλλά το ξεφτίλισε... σε μιση ώρα και συνεχίζει... Δεν με νοιάζει που είσαι, ζηλεύω ήδη. :cry: Επιτρέψτε μου ένα δεκάλεπτο διάλειμμα να τσακίσω το ριζότο καρμπονάρα.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πηγα να δω τη μαδερ στη Φλωρινα λιγες μερες και ολος τυχαίως παλι χιονισε. Ο τοπος εχει ξεχαστει απο το Θεο τέλος...
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Θες να στο παίξω τρυφερός και με ευαισθησίες; όχι ρε... απλά έψαχνα αφορμή να το γράψω... φάε.. φάε να δω τι θα καταλάβεις... στα διάλα Κρις... εγώ δεν σε ζηλεύω
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Κρις... εγώ δεν σε ζηλεύω Ουτε εγω με ζηλευω..
jason_rethymno Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πως ήταν ως εμπειρία; Πόνεσε; Ή είναι θέμα συνήθειας πλέον; Ξέρω, ξέρω. Και συ με αγαπας πόστη... Πώς το κανες και έγραψες 2 μηνύματα το ένα μετά το άλλο?
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 όχι ρε... απλά έψαχνα αφορμή να το γράψω... Αααααααααα. Πώς το κανες και έγραψες 2 μηνύματα το ένα μετά το άλλο? Έχω κολλητό τον Lucifer.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γκούχου,(ντιμπλ) γκούχου..!!! :p γκούχου ντιμπλ;;; τι είναι αυτό Πώς το κανες και έγραψες 2 μηνύματα το ένα μετά το άλλο? έχει τα μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.