alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 θα καταφύγω σε πιο πάνω κλιμάκια... θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά την δουλειά μου θα την κάνω
status Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Σαν γνήσιος γαύρος έχω κάνει ήδη ένσταση... περιμένω το αποτέλεσμα. Μπαίνει ο Άλεξ στη μπουτίκ του ολυμπιακού... - Γειά σας μια φανέλα του Ολυμπιακού θα ήθελα... - Παίχτη διαιτητή; :Ρ @ εεεε @ :Ρ Μετά λέμε! θα καταφύγω σε πιο πάνω κλιμάκια... θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά την δουλειά μου θα την κάνω Άμα είναι να σου κοστίσει όσο 4 κασόνια ντιμπλε τότε στείλε τα ουίσκια...καλύτερα εμείς παρά αυτοί ;Ρ
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Άμα είναι να σου κοστίσει όσο 4 κασόνια εκεί τελειώνει η πρόταση
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μπαίνει ο Άλεξ στη μπουτίκ του ολυμπιακού... - Γειά σας μια φανέλα του Ολυμπιακού θα ήθελα... - Παίχτη διαιτητή; :Ρ :lol::lol: θα καταφύγω σε πιο πάνω κλιμάκια... θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά την δουλειά μου θα την κάνω Θα δώσεις culo στον Luci; Δεν κρατήθηκα...
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γιατί μαρή ροζαλία, λίγοι σου πέφτουμε; μμμ;;;
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Είμαι πλήρως εξοπλισμένος στη δουλειά (πρωί) για να πάω για δουλειά (απόγευμα). Φυσικά λόγω των 18 βαθμών το πρωί και λόγω τέννις η τσάντα έχει μέσα κατα βάση καλοκαιρινή ένδυση.. Ο καιρός πλέον έχει γυρίσει σε 4 μποφόρ βοριά 9 βαθμούς και βλέπω μαύρα σύννεφα να έρχονται απειλητικά... Γ@μω την καταδική μου είπα; Λέω..
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γιατί μαρή ροζαλία, λίγοι σου πέφτουμε; μμμ;;; δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν είσαι ο τύπος μου...
Achilles Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γιατί μαρή ροζαλία, λίγοι σου πέφτουμε; μμμ;;; Απλά το παιδί έχει ΚΑΙ γούστο. Δεν το δίνει όπου και όπου... Δεν ξανακρατήθηκα.
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Απλά το παιδί έχει ΚΑΙ γούστο. Δεν το δίνει όπου και όπου... Δεν ξανακρατήθηκα. τα λέμε, ε; το κινητό σου το έχω...
status Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 τα λέμε, ε; το κινητό σου το έχω... ως γνήσιος gayρος μόνος να απειλής ξέρεις.. :Ρ
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ως γνήσιος gayρος μόνος να απειλής ξέρεις.. :Ρ όχι ρε... εμένα με συμφέρει... αλλά η διεύθυνση δεν νομίζω να το εκτιμήσει
status Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 όχι ρε... εμένα με συμφέρει... αλλά η διεύθυνση δεν νομίζω να το εκτιμήσει Κοίτα να δεις που θέλω να βρίσω τώρα και δε μου έρχεται :Ρ Αλεξζζζ = Τσουκαλάς δηλαδή :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.