Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα να δεις που θέλω να βρίσω τώρα και δε μου έρχεται :Ρ

φοβάσαι μην ισχύει ακόμα το στοίχημα σε ώρα Γκρινουίτς;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι πλήρως εξοπλισμένος στη δουλειά (πρωί) για να πάω για δουλειά (απόγευμα). Φυσικά λόγω των 18 βαθμών το πρωί και λόγω τέννις η τσάντα έχει μέσα κατα βάση καλοκαιρινή ένδυση..

Ο καιρός πλέον έχει γυρίσει σε 4 μποφόρ βοριά 9 βαθμούς και βλέπω μαύρα σύννεφα να έρχονται απειλητικά...

Γ@μω την καταδική μου είπα;

Λέω..

Πες το παληκαρι μου οτι θα πας για τεννις να ξερουμε να προφυλαχτούμε... Ερχεται Τσουναμι!!!

Δημοσ.

τι υπεροχο και δημιουργικο πρωινο που ειχα..σε ολη μου την διαδρομη ακουγα μεσα στο τρενο ενα τρελο να τραγουδαει και να παραμιλαει ενω μεσα στο ταξι που μπηκα ο ταξιτξης μαλλον με συμπαθησε τοοοσο πολυ που μου ανοιξε την καρδια του και αρχισε να μου λεει για το δραμα της ζωης του..τι τραβαω...:-(

παω να ηρεμησω..μια κατεδαφιση με τα ντραμς μου θα βοηθησει την κατασταση..:-)

Δημοσ.
τι υπεροχο και δημιουργικο πρωινο που ειχα..σε ολη μου την διαδρομη ακουγα μεσα στο τρενο ενα τρελο να τραγουδαει και να παραμιλαει ενω μεσα στο ταξι που μπηκα ο ταξιτξης μαλλον με συμπαθησε τοοοσο πολυ που μου ανοιξε την καρδια του και αρχισε να μου λεει για το δραμα της ζωης του..τι τραβαω...:-(

παω να ηρεμησω..μια κατεδαφιση με τα ντραμς μου θα βοηθησει την κατασταση..:-)

Μπα σε όλους το κάνουν αυτό οι ταρίφες (αν έχουν γκουγκου στο προηγούμενο βράδυ ;Ρ)

φοβάσαι μην ισχύει ακόμα το στοίχημα σε ώρα Γκρινουίτς;

εγώ ξέρω ότι οι Πόντιοι είναι πονηροί...που ξέρω τη θα μηχανευτής...;Ρ

Δημοσ.
μεσα στο ταξι που μπηκα ο ταξιτξης μαλλον με συμπαθησε τοοοσο πολυ που μου ανοιξε την καρδια του και αρχισε να μου λεει για το δραμα της ζωης του..τι τραβαω...:-(

σε καλοπιάνουν για να μην έχεις τίψεις για τα λεφτά που τους δίνεις...

παλιοφάρα

οι ταρίφες

Δημοσ.

P3182696.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχ. :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά γιατί γουρούνι και όχι κάποιο άλλο ζώο; :confused::-D

Οι γονείς σου τι είπαν;

Δημοσ.

...λοιπόν είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που μπαίνω εδώ, και μ' αυτά που βλέπω κι έχω βραχυκυκλώσει θέλοντας να εντιτάρω πικς, να κάνω διάφορα...αλλά δεν ξέρω από που ν' αρχίσω.

Με γονατίσατε σήμερα....μπράβο ρε.

Δημοσ.

σπέρες αν δεν έχω γράψει τίποτα μέχρι τις 1 το βράδυ plz κάποιος ας πάρει την αστυνομία να ψάξει στην εθνική για κανένα πτώμα πρέπει να φύγω για δουλειά σε λίγο και το κρύο που έχει εδώ στην πάρνυθα δεν παίζετε νομίζω οτι μέχρι να καταφέρω να βγω εθνυκή θα έχω γίνει ένα μεγάλο παγάκι εγώ και το μιχανάκη

χάρηκα που σας γνώρησα όλους

Δημοσ.

Καλή τύχη με το κατέβασμα.. Ένα ίδιο τραγικό είχα και εγώ πρίν για να έρθω σπίτι και μάλιστα με σορτσάκι βερμουδίζων λόγω προπόνησης κ τα ρέστα.

Το γιομενάκι είναι νέο είδος; :P

Δημοσ.

no idea ask liopyr για το γιομενακι εγώ έκανα απλά copy paste :P προφανώς για γκομενάκι πήγαινε αλλά δεν τα κατάφερε μαζί με κάτι άλλα ορθογραφικά που τα διόρθωσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...