washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αυτός είναι άνθρωπος ρε. Κοιμάται και ονειρεύεται το U Bahn. όχι άλλο ban ρε συ δε θα το αντέξει
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 μονταγκ γκλίσεν γκλάουσεν γκλόβεν...Πανέμπειρη έκφραση.Τι υποψιάζεσαι ότι σημαίνει?
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μόλις συνειδητοποίησα ότι τζάμπα έχασα τον κόσμο κάτω απ' τα πόδια μου : Αχιλλέα άμα κάνεις κανένα "φιξντ" στην αθώα αυτή φράση, φρόντισε στο φετεινό Ε9 να δηλώσεις και τάφο....μόνο αυτό σε λέω ΕΧΩ τσιγάρα. Κeep posting.
Achilles Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μόλις συνειδητοποίησα ότι τζάμπα έχασα τον κόσμο κάτω απ' τα πόδια μου : Αχιλλέα άμα κάνεις κανένα "φιξντ" στην αθώα αυτή φράση, φρόντισε στο φετεινό Ε9 να δηλώσεις και τάφο....μόνο αυτό σε λέω ΕΧΩ τσιγάρα. Κeep posting. Δεν θα κάνω. Ρε συ wash, σήμερα που έστειλες κάτι κουλά μέσω msn; εν τω μεταξύ έχουν προστεθεί κάποιοι στις επαφές μου, χωρίς την έγκρισή μου. Μου χάκεψες το account ρε κολομπίνα;
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 όχι δε σου έστειλα τίποτα χμμμμμμ * έχεις ανοιχτό τον μσν ρε κρυφο-postα ;
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ΕΧΩ τσιγάρα. Κeep posting. καπνίζεις ρε σέφτελε; Δεν θα κάνω. Ρε συ wash, σήμερα που έστειλες κάτι κουλά μέσω msn; εν τω μεταξύ έχουν προστεθεί κάποιοι στις επαφές μου, χωρίς την έγκρισή μου. Μου χάκεψες το account ρε κολομπίνα; Το msn είναι του Σατανά... το έλεγα από παλιά εγώ Και σε μένα έστειλες, wash. Καθαρίσου. Το msn είναι του Σατανά... το έλεγα από παλιά εγώ
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 καπνίζεις ρε σέφτελε; όπως δήλωσα και πιο πάνω, ευτυχώς ναι
little loulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και σε μένα έστειλες, wash. Καθαρίσου. ναι βρε waaash..τι πραγματα ειναι αυτα..τσ..τσ..τσ..προσεχε..
status Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δουλεύουμε κύριος... (σας βλέπω που γελάτε) :lol::lol::lol::lol: Γκούχου γκούχου:Ρ Κάνει βαρεμάρα ή είναι ιδέα μου? You bet !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.