Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
washcloud αν ξαναθίξεις το δημοκρατικό μου φέρεσθαι θα σε μπανάρω.

όλο υποσχέσεις είσαι...

Δημοσ.

Ξέρεις ότι αν εσύ, ο γουως, ο στάτους και άαααντε ο κλάην πουλέψετε, γλυτώνουμε λεφτά στον σέρβερ, έτσι;

Δημοσ.
Έεεεετσι.

Δώσε μου θάρρος, πως ελέγχεται η παραγωγή (μη-)βλακών;

Για την ακρίβεια, πως γίνεται να κρατήσουμε μόνο τους συμπαθέστατους χαζούς που ξέρουν πόσο τους παίρνει και να εφαρμοστεί birth control σε όσους νομίζουν πως είναι κάτι παραπάνω από στόκοι;

Ασ'τα birth control, αυτό είναι περί ευφυίας που λέγαμε. Σκέψου τον κόσμο απλά και μόνο χωρίς τηλεόραση. Εγώ αν κάνω "τρομοκρατικό" χτύπημα όταν μεγαλώωωσωωωω θα ναι να ρίξω όλους τους αναμεταδότες της πουτάνας.

Ξέρεις ότι αν εσύ, ο γουως, ο στάτους και άαααντε ο κλάην πουλέψετε, γλυτώνουμε λεφτά στον σέρβερ, έτσι;

Θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες για το πώς συνδέονται αυτά τα δύο, εφόσον απ' ότι κατάλαβα όσο συμφωνώ στο θέμα των βλακών, εξαιρούμαι :P

Δημοσ.

Wash, τώρα που έφαγες εξώφθαλμη σπόντα, για πες κάτι άλλο.

Γιατί στα ποστ σου μετά από τα """" και τα σπόηλερς, τώρα αφήνεις ΚΑΙ τεράστια κενά?

Δημοσ.

Κύριοι είναι επίσημο...μας ανακάλυψαν...ελπίζω να μην μάθουν τη ποσοστά παίρνουμε :Ρ

Δημοσ.

Αυτό το δοκάρι να έμπαινε και θα ήταν καλύτερα,θα ΄χε περισέψει και πάπρικα να βάλω στα μακαρόνια,τώρα ποιος δίνει 200 ευρώ για σέρβις;

Δημοσ.
Με τις σπόντες δουλειά δεν γίνεται... ήμεθα πόντιοι... στα ίσα να καταλάβουμε ...

θα γίνεις σπόντιος εδώ μέσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...