washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 του γνωστού Τσι Μπουκόφσκι... γεμίσαμε Κρητικούς εδώ μέσα Αν γράψω αυτήν την είδηση θα φτάσω τα ποστ του Πουλινού!!!! ...ή θα πάρεις τον πουλίνο... ω ναι, από paredwse... Εμένα πως διάολο με πήρε η μπάλα τώρα; Σιγά.. μια γωνίτσα μωρε.. εκεί στο σέρβερ.. ανέκαθεν στην Ελλάδα, όλοι οι επαναπατριζόμενοι τον πρώτο καιρό δεν φορούσαν κράνος...
little loulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ο ΒΛΑΚΑΣ, δεν έχει εξ' ορισμού τη δυνατότητα. Νομίζω ότι αυτό το αρχέγονο πρόβλημα προκύπτει από τη σύγχυση του βλάκα με τον μη-ευφυή. Κάποιος μπορεί να είναι χαζούλης, να μη τα μπορεί τα γράμματα, αλλά να είναι φυσιολογικός, χρήσιμος άνθρωπος. Ο ΒΛΑΚΑΣ δεν έχει ελπίδα. Η παραγωγή ΒΛΑΚΩΝ είναι αυτή που θεωρητικά θα μπορούσε να ελεγχθεί επειδή όπως γνωρίζουμε δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά αυτό είναι το δύσκολο, όσους αιώνες κι αν το παλεύει ο άνθρωπος. (btw, Burn After Reading το είδα, δίδαγμα) τωρα μπερδευτηκα.. οταν λες "παραγωγη βλακων" τι εννοεις?μπορουμε να ξερουμε αν ενα παιδι θα γεννηθει με μικρες διανοητικες ικανοτητες?απλα ρωταω..
little loulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 blasphemy!!! (έχει ψωμιά ακόμα ) σωστα!δεν βλεπεις ποσο πολυ πασχιζει ο θρες μερα-νυχτα για να φθασει τις 24.000? απλα σε πειραζω θρες..
frenzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 τωρα μπερδευτηκα.. οταν λες "παραγωγη βλακων" τι εννοεις?μπορουμε να ξερουμε αν ενα παιδι θα γεννηθει με μικρες διανοητικες ικανοτητες?απλα ρωταω.. Όχι. Εννοεί πως η βλακεία διδάσκεται και πολλοί πάνε για διδακτορικό.
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 τωρα μπερδευτηκα.. οταν λες "παραγωγη βλακων" τι εννοεις?μπορουμε να ξερουμε αν ενα παιδι θα γεννηθει με μικρες διανοητικες ικανοτητες?απλα ρωταω.. σε κοινωνια (νικο τσιαμτσικα) που ειναι πιο καλο να εισαι βλακας παρα να εισαι πανεξυπνος
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δύσκολο να βρεις άνθρωπο να σε καταλαβαίνει στις μέρες μας...
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δύσκολο να βρεις άνθρωπο να σε καταλαβαίνει στις μέρες μας... Και στις νύχτες μας, μη σου πω...
little loulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 πολυ μεγαλος προβλιματισμος επεσε σημερα..
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δύσκολο να βρεις άνθρωπο να σε καταλαβαίνει στις μέρες μας... αυτό σημαίνει ότι είναι πεις πάλι κανένα σ-ποντιακό ;
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και στις νύχτες μας, μη σου πω... χα!!! ακόμα πιο μεγάλη αλήθεια αυτό σημαίνει ότι είναι πεις πάλι κανένα σ-ποντιακό ; μπα... βαριέμαι να δουλέψω και αμπελοφιλοσοφώ πίνοντας φραπεϊνη
andreapaog328 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 το καινούριο μου avatar...μόνος μου το έφτιαξα έ...
little loulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 δύσκολο να βρεις άνθρωπο να σε καταλαβαίνει στις μέρες μας... Και στις νύχτες μας, μη σου πω... ακόμα πιο μεγάλη αλήθεια ...αμπελοφιλοσοφώ... μικροι μας φιλοσοφοι...προτεινω...να βρεθουμε ολοι μαζι...εις το στεκι του λουσι..ο οποιος ηταν ο πρωτος που μας εξεφρασε τον προβληματισμο του περι βλακειας...και να στοχαστουμε...κι επειδη..σε λιγο θα φαω κραξιμο..αποχωρω...
alexzzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Το τόπικ περι εξέλιξης των ειδών λες; Γιατί εγώ εδώ βολεύτηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.